مدیریت رستوران و استخدام پرسنل

مدیریت رستوران و استخدام پرسنل

مدیریت رستوران و استخدام پرسنل

نیروی انسانی در هر صنعتی به عنوان سرمایه انسانی در نظر گرفته می شوند به این معنا که یک پرسنل کار آزموده و با تجربه در رستوران می تواند بسیار بیشتر از تصور کارفرما ، مدیریت رستوران و یا همکاران ارزش داشته باشد البته این اصل را نیز باید در نظر گرفت که سیستم مدیریت رستوران نباید فرد محور باشد بلکه باید سیستم محور باشد یعنی نباید با تغییر پرسنل در بدنه سیستم رستوران شکاف عمیقی ایجاد شود؛ همچنین سرمایه انسانی به این معناست که حضور هر شخص جدای از هزینه هایی که به مجموعه متحمل می کند باید به عنوان دارایی و سرمایه رستوران در نظر گرفته شود زیرا بهترین هم افزایی انسجام نیروی انسانی برای بهترین کارایی در هر صنعتی می باشد…

به طور کلی برای مدیریت رستوران به شکل استاندارد باید کارکنان را در ۲ بعد اصلی در نظر گرفت :

  • بعد فیزیکی و عملیاتی
  • بعد انسانی

بعد فیزیکی و عملیاتی : هر فردی که به استخدام در می آید باید مطابق با شرح وظایفی که برایش تعریف شده جایگاه خود را پیدا کرده و با بهترین عملکرد استاندارد جایگاه خود را اثبات کند ، تشویق و تنبیه ها برای وی در نظر گرفته شود و با جدیت پیگیری شود…

بعد انسانی : هر فردی جدای از وظایف عملیاتی به عنوان یک انسان مشغول به فعالیت است و تفاوت مدیریت انسان با ماشین آلات این است که انسان ها با انگیزش ، احساس تعلق ، دلسوزی ، کسب تجربه و… رفتار و عملکردی بهینه تر از خود نشان می دهند و پیشرفت می کنند ، پس بسیار عاقلانه تر است اگر برای جایگاه انسانی مشتریان داخلی ( پرسنل مشتریان داخلی هر سازمانی هستند و خریداران محصول و کالا مشتریان خارجی) مجموعه خود، ارزشی به مراتب بسیار بالاتر از یک حقوق بگیر ساده قایل باشیم…

به عنوان مثال از موفقیت این سبک مدیریت پرسنل می توان به رستوران های رفتاری اشاره کرد ؛ طبق سخنان جناب آقای رفتاری ایشان تا جای امکان تمامی نیاز های اساسی پرسنل خود را اعم از هزینه مسکن ، ازدواج و … را با توجه ویژه ای پیگیری می کنند و با کمک هزینه هایی دغدغه های ایشان را برطرف می کند که منجر به وفاداری ، احساس تعلق و… شده است و در نهایت مجموعه با ثبات ،آرامش و رو به جلو در حال فعالیت است…

تکنیک های راه اندازی رستوران را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید: مدیریت با روحیه مهمان نوازی

مطلب مفید سایت های دیگر : مدیریت رستوران کوچک یا کترینگ

آخرین مطالب منتشر شده

طراحی کافه
طراحی پلان رستوران
خرید تجهیزات رستوران
طراحی برندینگ رستوران
مطالب بیشتر از راه اندازی تخصصی
0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پشتیبانی و طراحی سایت اختصاصی توسط کرگدن