درامد فست فوددرآمد فست فود

درآمد فست فود چقدر است؟

درآمد فست فود چقدر است؟

درامد فست فود ها این روزها برای بسیاری جای سوال دارد. بله درست است حجم نقدینگی در فست فود ها و رستوران ها بالاست، ممکن است روزی چند میلیون در کوچک ترین فست فود ها گردش مالی وجود داشته باشد. اما آیا درآمد فست فود کاملا مشخص است؟

نکته قابل توجه در راه اندازی فست فود یا هر رستوران دیگر در نظر گرفتن بخش حسابداری آن است. به عبارتی به دلیل پیچیدگی محاسبات حسابداری رستورانی ، پاشنه آشیل یا به عبارتی نقطه ضعف بسیاری از رستوران ها ، فست فود ها و حتی کافه ها عدم رعایت اصول صحیح حسابداری آنهاست.

درآمد فست فود ها وابسته به حسابداری رستورانی است:

درآمد فست فود کاملا وابسته به مدیریت مالی آن می تواند متغیر باشد. برای واضح تر شدن موضوع مثالی می زنیم :

یک فست فود را در نظر بگیرید که برای تهیه انواع پیتزا به ۵۰ گرم و انواع ساندویچ ویژه به ۴۰ گرم و چیزبرگر ۲۰گرم پنیر پروسس نیاز دارد. مدیر رستوران یا مدیر تدارکات و خرید رستوران ، در ابتدای ماه ۳ کیلو پنیر خریداری می کند. تا پایان ماه تمامی پنیرها مصرف شده اند . البته با فرض یکسان بودن پنیر ها باید محاسبه شود این ۳ کیلو پنیر در قالب چه محصولاتی به مشتری ارایه شده و به ازای هرکدام چه مقدار سود و چه میزان هزینه بوده است. نرم افزار های رستورانی معمولا این آمار را به شکل های مختلف ثبت می کنند اما ثبت موارد خرید شده در انبار و هزینه آن در محصولات برای اپراتور های سیستم گاها خسته کننده و یا بی معنا تلقی می شود. همچنین کارگر ساندویچ زن یا آشپز پیتزا زن نیز به صورت دقیق پنیر مصرف نمیکنند و با تلورانس حداقل ده درصدی این طبخ را انجام می دهند. نوسان در میزان خرید برگر، ساندویچ ، پیتزا و باقی موارد مصرفی نیز پیش بینی ما را برای زمان خرید پنیر تغییر می دهند و …

این موارد بخشی از پیچیدگی محاسباتی یک قلم مواد اولیه مورد نیاز برای یک رستوران یا فست فود بودند. شما در نظر بگیرید برای طبخ یک پیتزا حداقل ۵ ماده اولیه برای ساده ترین پیتزاها مورد نیاز است.

عدم شفافیت هزینه باعث می شود گزارش دقیقی از درآمد خالص نداشته باشیم. در نتیجه از حجم نقدینگی موجود نمیتوان به میزان سود پی برد. البته هزینه های ذکر شده تنها هزینه های مواد مصرفی رستوران بودند. باید برای محاسبه کامل هزینه های ثابت و دوره ای رستوران را نیز در نظر گرفت.

بنابراین درآمد فست فود ها از روی میزان نقدینگی آنها محاسبه نمی شود. برای راه اندازی فست فود برنامه ریزی دقیقی داشته باشید. بدون علم و دانش عملی قدم گذاشتن در هیچ حرفه ای میسر نیست و در صورت ورود احتمال شکست بالاست…

آیا سرمایه گذاری در صنعت فست فود سود آور است؟

بهای تمام شده چگونه محاسبه می شود؟

آخرین مطالب منتشر شده

طراحی کافه
طراحی پلان رستوران
خرید تجهیزات رستوران
طراحی برندینگ رستوران
مطالب بیشتر از راه اندازی تخصصی
The last comment and 1 other comment(s) need to be approved.
2 پاسخ
  1. شری
    شری می گوید

    سلام. برای خرید فر در رستورانی که پیتزا و لازانیا و انواع پای و ساندویچ تنوری داره که همگی باید توی فر طبخ بشه، راهنمایی میخوام. بعضی میگن ریلی خوبه و بعضی میگن ایتالیایی… اگه اطلاعات دارید راهنمایی بفرمایید. ممنونم

    پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پشتیبانی و طراحی سایت اختصاصی توسط کرگدن