دانستنی های سالاد

دانستنی های سالاد

سالاد عموما به خوراکی هایی اطلاق می شود که محتوی تکه های مختلفی از سبزیجات ، میوه ها ، پنیر ها ، مغزهای خوراکی ، گوشت های پخته شده ، تخم مرغ و… است که همراه با سس یا ترکیبات روغن های خوراکی و سرکه یا آبلیمو  (dressing) سرو میشود  و در اکثر موارد به صورت سرد مصرف میشود.

واژه سالاد از ریشه کلمه سال (sal=salt) به معنای نمک پدید آمده است به این دلیل که عموما از نمک به عنوان افزودنی اصلی در هرگونه سالاد در یونان باستان استفاده می کردند.

نکات جالب درباره سالاد:

  • گفته می شود اولین ثبت از خورده شدن کاهو به زمان ۲۵۰۰ سال پیش در ایران باز میگردد.
  • کاهو را اولین بار کریستف کلمب به قاره آمریکا معرفی کرد که در حال حاضر بعد از سیب زمینی محبوب ترین سبزیجات ایالات متحده به حساب می آید ؛ به عبارتی هر شخص آمریکایی در طول سال به طور میانگین ۱۳٫۵ کیلوگرم کاهو مصرف می کند.
  • چین بزرگترین تولید کننده اسفناج در جهان است با آمار تولید ۹۰ درصد اسفناج مصرفی کل مردم دنیا !!!
  • بسیاری از سالاد ها با سس های پرچرب کالری بیشتری از یک دابل چیز برگر را می توانند داشته باشند…
  • سالاد سزار بر خلاف تصور عمومی یک سالاد ایتالیایی نیست بلکه اولین بار در سال ۱۹۲۰ در رستورانی در شهر تیجوانا کشور مکزیک در رستورانی به نام سزار سرو شد و به شهرت جهانی رسید…
  • بزرگترین سالاد در سال ۲۰۱۲ در کشور رومانی با وزنی برابر ۱۹۰۵۰ کیلوگرم به ثبت رسیده است.
  • مصرف کلم بروکلی نسبت به ۲۰ سال پیش ۹۰۰ درصد افزایش داشته است.

سالاد در منوی فست فود

سالاد را به طور اختصاصی را می توان به عنوان یک خط مستقل غذایی در نظر گرفت ؛

در حال حاضر شاهد برندهایی هستیم که در فودکورت ها فقط به سرو اختصاصی سالاد پرداخته اند   و به نحوی غذای اصلی گیاه خواران و خام خواران را تامین می کنند تا پیش غذا یا استارتر…

از طرفی سالاد با ۴ منظور سرو می گردد :

پشتیبانی و طراحی سایت اختصاصی توسط کرگدن