راه اندازی اختصاصی خط ساندویچ
پس از بررسی های انجام شده و اتخاذ تصمیم برای راه اندازی خط ساندویچ خدمات متنوعی از گروه راه اندازی پارس ارایه می گردد برخی از خدمات عبارت است از :
- بررسی دقیق موقعیت مکان راه اندازی کسب و کار (تهیه برنامه تجاری Business Plan )
- تعیین رسپی های متناسب با منطقه ، تعیین فرم یا فرم های ساندویچ(از نظر نیاز به پخت: ساندویچ سرد ، گرم ، از نظر نوع نان: رپ ، کلاب ، باگتی و… از نظر نوع پخت: گریل ، سرخ کردن ، پخت با انواع فر و…) ،تعیین زنجیره تامین و…
- تعیین ملزومات و تجهیزات آشپزخانه اعم از سرمایشی ، اجاق ، گریل ، گریدل ، فر ، هود ، سینک و…
- تجزیه و تحلیل و طراحی استراتژی فرم سرو سالن ، بیرون بر و بسته بندی مناسب از دیدگاه سهولت کاربری کارگر ،بسته بندی های استاندارد برای سایز های مختلف ، سهولت حمل و …
- نیاز سنجی برای نرم افزار رستورانی ، تعیین نقطه سفارش ملزومات مصرفی ، بهای تمام شده ، مالیات بر ارزش افزوده و…
- تامین و آموزش نیروی انسانی اعم از مدیریت ، آشپز ، کارگر ،حسابدار و…همچنین آگاهی از الزامات صنفی ، انتظامی ،بهداشتی و…
- ساندویچ شاید به عنوان یک سر شاخه بزرگ از محصولاتی که همراه با نان ارایه می شود از متنوع ترین فرم های اصلی خطوط راه اندازی به شمار می آید؛ برای ایجاد خط ساندویچ یا راه اندازی رستورانی با رسالت سرو انواع ساندویچ باید تمایز در رسپی ،شکل ارایه ، هویت برند و خیلی مسایل مختلف دیگر را مورد بررسی قرار داد.
دیگر بخش های راه اندازی فست فود
آدرس و شماره تماس :
شماره تماس هوشمند دفتر:
021-28422492
شماره واتس آپ پاسخگویی:
00989055208295
دفتر مرکزی : سعادت آباد، بلوار پاکنژاد ، پایین تر از اتوبان نیایش، نبش کوچه بهاران دوم ساختمان کسرا
دفتر مشاوره : مقدس اردبیلی، نبش خیابان فرخ، پلاک 1، ساختمان فرخ