منو برگر منو برگر

منو برگر

منو برگر یکی از اولین و پر طرفدار ترین منوهایی است که در ابتدای راه اندازی فست فود افراد به آن توجه می کنند. منوی برگر اگر به تنهایی برای یک رستوران در نظر گرفته شود، کانسپت آن را به سمت کژوال یا غیر رسمی و خیابانی سوق می دهد. فست فود هایی که برگر های مشهوری دارند، و یا تنها منو برگر را ارایه می دهند برگری نامیده می شوند.

منو برگر از نظر تنوع طعم و رسپی

برگر به شکل استاندارد در دنیا از ماده اولیه گوشت چرخ شده در میان نان گرد تعریف می شود. امروزه اما در منوی یک برگری شکل های گوناگونی از ساندویچ های نان گرد سرو می شود. حتی در مواردی به جای نان دو تکه فیله سوخاری قرار می دهند.

به طور مشخص طعم و فرم نان برای برگر از گوشت که ماده اصلی رسپی است نیز مهم تر است. نان های بسیار متنوعی برای برگر در بازار موجود است. به همین دلیل در صورت تصمیم به راه اندازی منو برگر در جغرفیایی خاص ، حتما باید تامین کننده نان را در نظر گرفت. نان ها به صورت صنعتی و اختصاصی در بازار حضور دارند. شما باید اطمینان حاصل کنید در نزدیکی یکی از تامین کنندگان مورد پسند خود جهت ارایه برگر هستید.

نان برگر از نظر تامین ، انبار و سرو حتی ازگوشت نیز گاهی حساس تر است. نان برگر تنوع بالایی از نظر طعم ، رنگ و سایز دارند.

داخل برگر اما بعد از گوشت و نان بسته به منوی مهندسی شده برگر مواد دیگری بسیار مهم هستند. به عنوان مثال : پنیر ، سس ، مخلفات و…

اگر قصد راه اندازی فست فود برگری دارید، بدانید برگر محبوب ترین فست فود در دنیاست. اما باید برای سلیقه های مختلف یک خانواده که به سراغ شما می آیند پیشنهادات متنوعی داشته باشید.

تنوع سایز برگر

سایز برگر مقوله ای بسیار مهم است. بسیاری از برگری ها یک سایز را برای شروع انتخاب می کنند. اما برخی دیگر سایز های نرمال، مک دونالدی و دابل را ارایه می دهند. سایز ده سانتیمتری کف قاعده نان برگر را نرمال می گویند. البته اختلاف سایز ها در ارتفاع نیز تا حدی رایج است. به عبارتی یک تکه گوشت به همراه مخلفات داخل یک نان را نرمال و دوتکه گوشت با مخلفات بیشتر در همان نان را دبل می گویند. البته این روش به دلایلی تایید شده نیست.

سرو برگر

برگر به شکل نان گرد و رپینگ های مختلف سرو می شود. سرو با کاغذ آلومینیوم ، پاکت ، کاغذ رپینگ، سرو بشقابی و… از شکل های متنوع سرو برگر هستند. بسته به کانسپت و فضای رستوران، منو و موارد مکمل انواع مختلف سرو انتخاب می شود.

تکنیک های راه اندازی رستوران را مطالعه کنید.

آخرین مطالب منتشر شده

©گروه راه اندازی فست فود پارس - مجری تخصصی راه اندازی فست فود
طراحی سایت توسط ثمینکام