تجهیزات فست فود برگر
تجهیزات فست فود برگر بسته به تصمیم که برای فرم منو اتخاذ میشود نوع و تعداد تجهیزات فست فود آماده سازی ، پخت ، سرو و نگهداری مشخص می شود ؛ به طور کلی یک خط تهیه برگر نیازمند اقلامی شامل موارد زیر میباشد :
۱-تجهیزات تاپینگ ساندویچ و برگر
۲- اجاق ، گریل ، گریدل یا فر برگر
۳-شوت برگر
۴-چرخ گوشت
۵-سیستم سرمایشی
۶-تهویه و سانتریفیوژ
اصل مهم قبل از خرید هرگونه تجهیزات قطعی کردن موارد منو توسط راه اندازان خبره مهندسی منو است؛ بنابر این قبل از هرگونه اقدام برای تهیه و متحمل شدن هرگونه هزینه راه اندازی تجهیزات فست فود برگر ی با مشاوران راه اندازی گروه پارس مشورت بفرمایید . در بازار پر نوسان رستورانداری هدف ما برقراری آرامش هرچه بیشتر برای سرمایه گذاران گرامی است.
مطالب مرتبط : راه اندازی تخصصی برگر
2- اجاق ، گریل ، گریدل یا فر برگر
برای پخت برگر شکل های مختلفی وجود همه چیز بستگی به استراتژی شما دارد ، طعمی گریل شده برای مشتریان در نظر گرفته اید؟ برگر را چرب تر ترجیح می دهید ؟ چیز برگر فرانسوی را در منوی نهایی قرار داده اید؟ همه مواردی که عنوان شد و مواردی از این دست در تهیه تجهیزات پخت برگر تاثیر گذار هستند ؛ گریل گازی ،گریل ذغالی ، اجاق گازی و…کدام مناسب آشپزخانه شما هستند؟
با برنامه ریزی دقیق منو می توانید بهترین تجهیزات فست فود برگر با بهترین برند متناسب شما تهیه کنید ، گروه پارس در کنار گام به گام قرار دارد تا بهترین ها انتخاب شما شوند…
1-تجهیزات تاپینگ ساندویچ و برگر
تجهیزات فست فود برگر هستند که به منظور در دسترس بودن تمامی مواردی که در برگر های منو قرار دارد تهیه می گردد و با سرمای کافی ماندگاری و طراوت مخلفات ساندویچ و برگر را تضمین میکند ؛ همچنین اگر در مکانی که مشتریان می توانند ببینند نصب گردد اطمینان خاطر افراد از تمیزی و تازگی مواد مصرفی را در ذهنشان زنده میکند.
از موارد مهم در تهیه تاپینگ ها مرغوب و ضد زنگ بودن جنس آنهاست ؛ همچنین سیستم سرمایش استاندارد آنها را نیز باید در نظر گرفت.
درضمن تعداد لگن های تاپینگ باید طبق مواد مصرفی منو مشخص گردد.
4-چرخ گوشت
در تهیه برگر گوشت چرخ شده اصلی ترین جز رسپی برگر را تشکیل می دهد برای تهیه برگر با گوشت تازه و ترکیب گوشت برگر وجود یک چرخ گوشت صنعتی در هر رستوران برگری مورد نیاز است ؛ البته بسیاری از رستوران ها ممکن است کار خود را با گوشت های چرخ شده آماده و یا برگر های آماده پخت شروع کنند که این امر کیفیت برگر های ارایه شده را وابسته به تامین کننده می کند و در صورتی که کیفیت گوشت چرخ شده تغییر کند تاثیر منفی روی رستوران خواهد داشت…
گروه راه اندازی پارس توصیه میکند استراتژی ترین بخش منوی برگر را خود شما در دست بگیرید ولی در صورت عدم تمایل به این امر راهکارهایی را با کم ترین ریسک ها خدمت شما ارایه میدهد…
3-شوت و گرمکن برگر
بعد از پخت برگر در زمان بالا بودن سفارشات و حجم مشتریان آشپزخانه میتواند برگر های پر سفارش را قبل از سفارش مشتری طبخ و آماده کند ؛ در این صورت زمانی که مشتری سفارش را ثبت میکند بلافاصله سفارش را تحویل می گیرد ، بسته به نیاز رستوران برای گرم ماندن برگر یا صرفا نمایش فرم های مختلف تجهیزات مورد نیاز تهیه می گردد. این استراتژی برای رستوران هایی که با مشتریان عجول سرو کار دارند بسیار مناسب و کار آمد خوهد بود…
تهیه این مورد برای راه اندازی در ابتدای راه اندازی خط برگر غالبا ضروری نیست ؛ ولی در صورت نیاز به این دستگاه مشاوران ما حتما به شما راهنمایی های لازم را خواهند داشت.
6-تجهیزات تهویه و سانتریفیوژ
برای اقلامی که نیاز به پخت و حرارت دارند مهندسی تهویه بسیار حایز اهمیت است و از چند بخش می توان آنرا بررسی کرد ؛ در درجه اول باید سیستم تهویه طوری عمل کند که بوی پخت به بخش مشتریان منتقل نشود همچنین مسیر مکش هوا به گونه ای تعبیه شود که هنگام تهویه شرایط برای آشپزی آشپز غیر قابل تحمل نشود در ضمن در صورت وجود سیستم سرمایشی بخش سالن رستوران ، هوای مطبوع سالن از طریق مکش هوا به بیرون منتقل نشود و افراد را متحمل هزینه ای مضاعف برای بهینه سازی موارد فوق نکند…
جهت مشاوره برای تهیه تمامی تجهیزات فست فود برگر از مشاوره های رایگان ما بهره مند شوید.
5-سیستم سرمایشی
بهترین حالت برای سرو با کیفیت ترین برگر ها و ساندویچ ها خرید روزانه و مصرف روزانه است ولی این امر تنها در برگری های کوچک و آن هم در شروع فعالیت ها ممکن است ؛ بنابر این باید برای تهیه ، آماده سازی و نگهداری مواد مورد نیاز چاره ای اندیشید در این میان وجود سیستم سرمایشی به شکل های مختلف بسیار ضروری است. شما را با تجربیات در حالت های مختلف همراهی خواهیم کرد…