دانستنی های سالاد
دانستنی های سالاد
سالاد عموما به خوراکی هایی اطلاق می شود که محتوی تکه های مختلفی از سبزیجات ، میوه ها ، پنیر ها ، مغزهای خوراکی ، گوشت های پخته شده ، تخم مرغ و… است که همراه با سس یا ترکیبات روغن های خوراکی و سرکه یا آبلیمو (dressing) سرو میشود و در اکثر موارد به صورت سرد مصرف میشود.
واژه سالاد از ریشه کلمه سال (sal=salt) به معنای نمک پدید آمده است به این دلیل که عموما از نمک به عنوان افزودنی اصلی در هرگونه سالاد در یونان باستان استفاده می کردند.
نکات جالب درباره سالاد:
- گفته می شود اولین ثبت از خورده شدن کاهو به زمان ۲۵۰۰ سال پیش در ایران باز میگردد.
- کاهو را اولین بار کریستف کلمب به قاره آمریکا معرفی کرد که در حال حاضر بعد از سیب زمینی محبوب ترین سبزیجات ایالات متحده به حساب می آید ؛ به عبارتی هر شخص آمریکایی در طول سال به طور میانگین ۱۳٫۵ کیلوگرم کاهو مصرف می کند.
- چین بزرگترین تولید کننده اسفناج در جهان است با آمار تولید ۹۰ درصد اسفناج مصرفی کل مردم دنیا !!!
- بسیاری از سالاد ها با سس های پرچرب کالری بیشتری از یک دابل چیز برگر را می توانند داشته باشند…
- سالاد سزار بر خلاف تصور عمومی یک سالاد ایتالیایی نیست بلکه اولین بار در سال ۱۹۲۰ در رستورانی در شهر تیجوانا کشور مکزیک در رستورانی به نام سزار سرو شد و به شهرت جهانی رسید…
- بزرگترین سالاد در سال ۲۰۱۲ در کشور رومانی با وزنی برابر ۱۹۰۵۰ کیلوگرم به ثبت رسیده است.
- مصرف کلم بروکلی نسبت به ۲۰ سال پیش ۹۰۰ درصد افزایش داشته است.