نوشیدنی مناسب

نوشیدنی مناسب

نوشیدنی های بسیاری را در سوپرمارکت ها و فروشگاه ها می توان به صورت آماده تهیه کرد اما در رستوران ها و فست فود ها طیف خاصی از نوشیدنی ها قابل سرو هستند ؛ عمدتا دلیل اصلی این مساله عادت غذایی ما ایرانی ها است ، به عنوان مثال در کشور چین نوشیدنی خاصی در فست فود ها بسیار محبوب است که مخلوطی از کاکائو ، نمک سنگی ، شیر و کف شیر است !!! مشخصا این نوشیدنی در کشور ما از نظر ذایقه جایگاهی نخواهند داشت …

در ایران نوشیدنی محبوب بی تردید نوشابه است البته با مصرف ۳ برابر سرانه متوسط جهانی ! نوشابه با توجه به ماهیت اسیدی بالا همچنین میزان قند بسیار بالا به هضم غذا در معده کمک می کند به همین دلیل در تسریع سبک شدن فرد موثر بوده و تجربه خوش آیندی از خود به جا می گذارد ، از طرفی آسیب های جانبی نوشابه در صورت مصرف بالا بسیار زیاد است و به دندان ها ، کبد ، کلیه ها ، روده ، استخوان ها و… صدمه می زند ؛ درمقابل می توان به انواع ماءالشعیر ها اشاره کرد که با تنوع بالا از نظر برند و طعم جایگاه قابل توجهی را برای خود در بازار فست فود ها تثبیت کرده اند…در این میان بعضی از رستوران ها برای افزایش حق انتخاب مشتریان خود انواع نوشیدنی های مختلف از جمله آبمیوه ها اعم از طبیعی و صنعتی را نیز به منوی خود افزوده اند ؛ با این حال سرانه مصرف آبمیوه در ایران یک چهارم متوسط جهانی برآورد شده است…

نوشیدنی در منوی فست فود

نوشیدنی در منو هم نیاز به بررسی و  تحلیل دارد:

نوشیدنی ها عملکرد های مختلف دارند :هضم کننده،اشتها آور، خواب آور، تغییر دهنده طعم و… با در نظر گرفتن این عملکرد ها می توان نتایج بسیار مطلوبی را در دراز مدت احساس کرد.

پشتیبانی و طراحی سایت اختصاصی توسط کرگدن