https://parsrest.ir/wp-content/uploads/2023/01/طراحی-کافه.jpg
300
500
majid majidzadeh
https://parsrest.ir/wp-content/uploads/2016/02/PARSRESTLOGOoo.png
majid majidzadeh2023-02-09 11:00:022023-02-13 02:58:31طراحی کافهراه اندازی رستوران ( تمایز در سرو )
راه اندازی رستوران ( تمایز در سرو غذا)
یکی از مهم ترین اصول علم مارکتینگ ایجاد تمایز نسبت به رقبای فعلی در بازار و مانور بر روی وجه تمایز کاری است که قصد رقابت در بازار آن را داریم ؛ در مطالب گذشته وجه تمایز در رسپی و نوع طبخ را بررسی کردیم در این بخش به ایجاد تمایز در نوع سرو غذا میپردازیم.
شاید جالب باشد که بدانیم بزرگترین برند فست فود دنیا یعنی مک دونالد فقط با استراتژی سرو غذای سریع و به صورت تخصصی و دقیق و با زحمات اشخاص متخصص توانست در دنیا هزاران شعبه افتتاح کند. برادران مک دونالد در ابتدا تمام برنامه ریزی ها را بر این اصل پایه گذاری کردند که مشتری در هنگام سفارش ، غذای درخواستی را تحویل بگیرد و زمانی برای طبخ منتظر نماند ، این اصل را به عنوان وجه تمایز رستوران خود انتخاب و تقویت کردند ؛ هوش تجاری آنها برای انتخاب این وجه تمایز ، تخصص فنی کافی برای اجرای اصول بنیادی در آشپزخانه و همچنین شراکت با شخص قدرتمندی در امور فرانچایز از مواردی بود که به موفقیت برند مک دونالد منجر شد . البته با توجه به این که ری کراک تمامی سهام مک دونالد را خریداری کرد اما زمانی که از او پرسیدند چرا نام مک دونالد را به کراک تغییر نمی دهی؟ کراک به مواردی که در نام مک دونالد برای برندینگ رستوران مناسب بودند اشاره کرد. و پیش بینی کرد که این بهترین نام تجاری برای برگری خواهد بود.
به طور کلی نوع سرو غذا ها را با فرم های مختلف از قبیل سرو سالن و بیرون بر به شکل های عرف جامعه مشاهده میکنیم اما آیا تنها راه سرو و فروش غذا ها و نوشیدنی ها به این شکل هستند؟ به عنوان مثال رستوران های اجاق باشی نوع معتدل شده سرو ژاپنی را بومی سازی کرده و در کشور راه اندازی کردند ، همچنین سبک های متفاوتی از سرو در دنیا وجود دارند که بسیار متنوع و برای بازار بکر ایران می توانند جذاب باشند ؛ به عنوان مثال در ایران برند کول کاپ یا آیس پک فقط با یک ایده سرو ساده توانستند شعبات بسیاری را در کشور و خارج از کشور راه اندازی کنند( البته شروع خوب نیازمند دانش کافی برای پایداری نیز هست.)
با گروه راه اندازی پارس خلاقانه و با هدف موفقیت گام بردارید. موفقیت دستیافتنی ست…
تکنیک های راه اندازی رستوران را مطالعه کنید.
همچنین بخوانید:
راه اندازی رستوران (تمایز) ، راه اندازی رستوران ( تمایز در رسپی) ، راه اندازی رستوران (تمایز در طبخ) ، استراتژی های سرو
سایت مرتبط: mcdonalds history
آخرین مطالب منتشر شده
https://parsrest.ir/wp-content/uploads/2023/01/طراحی-کافه.jpg
300
500
majid majidzadeh
https://parsrest.ir/wp-content/uploads/2016/02/PARSRESTLOGOoo.png
majid majidzadeh2023-02-09 11:00:022023-02-13 02:58:31طراحی کافه
https://parsrest.ir/wp-content/uploads/2023/02/طراحی-پلان-رستوران.jpg
300
500
majid majidzadeh
https://parsrest.ir/wp-content/uploads/2016/02/PARSRESTLOGOoo.png
majid majidzadeh2023-02-02 11:00:562023-01-26 00:00:45طراحی پلان رستوران
https://parsrest.ir/wp-content/uploads/2023/01/خرید-تجهیزات-رستوران.jpg
300
500
majid majidzadeh
https://parsrest.ir/wp-content/uploads/2016/02/PARSRESTLOGOoo.png
majid majidzadeh2023-01-26 11:00:072023-01-23 20:01:34خرید تجهیزات رستوران
https://parsrest.ir/wp-content/uploads/2022/12/طراحی-برندینگ-رستوران.jpg
300
500
majid majidzadeh
https://parsrest.ir/wp-content/uploads/2016/02/PARSRESTLOGOoo.png
majid majidzadeh2022-12-15 12:28:502022-12-22 18:03:17طراحی برندینگ رستورانآدرس و شماره تماس :
شماره تماس 09194201719
شماره واتس آپ پاسخگویی:
00989194201719
دفتر مرکزی : سعادت آباد، بلوار پاکنژاد ، پایین تر از اتوبان نیایش، نبش کوچه بهاران دوم ساختمان کسرا










پاسخ دهید
میخواهید به بحث بپیوندید؟مشارکت رایگان.