آیا سیاست تک شعبه ای یا زنجیره ای شدن در ابتدای راه اندازی مهم است؟

راه اندازی شعبه رستوران

قطعا  بله ولی در وهله اول باید موارد بسیاری را در نظر گرفت به شخصه در تجربیات کاری ام با مجموعه هایی برخوردم که به دلیل تبلیغات یا موفقیت های بعضی شرکت های زنجیره ای یا حتی دلایلی دیگر بعضی از سرمایه گذاران بدون هیچ دانش مقدماتی قصد راه اندازی چند شعبه همزمان را داشته اند و شکست ناخوشایندی را تجربه کرده اند به همین دلیل برای تصمیم گیری تاسیس یک فست فود به عنوان یک شعبه یا یک فست فود زنجیره ای باید بسیار پخته گام برداشت به عنوان مثال کارخانه نستله در آمریکا در ایالتی نسکافه را با مقدار بسیار کمی کافیین ولی در ایالت دیگر  همان محصول را با کافیین بسیار بالا عرضه می کند ؛ بازار شناسی ، شناخت رفتار مصرف کننده و بسیار عوامل دیگر البته هرکدام به تنهایی می تواند منجر به بلوغ بیشتر یک برند یا حتی شکست برند به شکل بسیار سختی شود…

برای راه اندازی شعبه رستوران در اولین قدم این سوال ها باید پرسیده شود:

آیا در حال حاضر رستوران دارید و قصد توسعه شعب دارید؟

آیا بهترین گزینه توسعه شعب هست؟( توسعه محصول شما در شعبه کنونی را بررسی کرده اید؟)

آیا اطلاع علمی از شرایط فرانچایز دارید؟
روحیه و تیپ شخصیتی شما سنتی گرا است یا مدرن گرا ؟

برای جذب و مدیریت کارکنان خود بیشتر تعهد محور هستید یا تخصص محور؟

آیا ساده نگر هستید یا اعتقاد دارید صنعت هرچه پیچیده تر باشد موفق تر است ؟

حجم سرمایه شما برای سرمایه گذاری به چه میزان است؟

بازار شما در چه شهرهایی پیش بینی شده است؟

برای تامین نیروی انسانی با انطباق کیفی شعبات و تفاوت های منطقه ای برنامه ای دارید یا خیر؟

و…

پاسخ شما به این سوالات و موارد تکمیلی همراه با تحلیلی چند دقیقه ای الفبای موفقیت یا عدم موفقیت شما را نشان می دهد.

نویسنده : مجیدزاده

تکنیک های راه اندازی رستوران را مطالعه کنید.

راه اندازی شعبه رستوران

آخرین مطالب منتشر شده

طراحی کافه
طراحی پلان رستوران
خرید تجهیزات رستوران
طراحی برندینگ رستوران
مطالب بیشتر از راه اندازی تخصصی
0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پشتیبانی و طراحی سایت اختصاصی توسط کرگدن