سرو غذا در رستوران

سرو غذا در رستوران

به طور کلی ۳ استراتژی برای تحویل فروش در رستوران ها وجود دارد:

  • سرو سالن : مشتری به صورت حضوری در محل رستوران سفارش را ثبت می کند ، تحویل می گیرد و میل می کند.
  • بیرون بر حضوری (TAKE AWAY): مشتری به صورت حضوری سفارش را ثبت می کند و تحویل می گیرد اما خارج از محیط رستوران میل می کند.
  • بیرون بر پیک (DELIVERY) : مشتری به صورت غیر حضوری سفارش را ثبت می کند و در محل خود تحویل می گیرد.

نکته ای که باید در نظر گرفت این است که در زمان تصمیم گیری برای راه اندازی رستوران حتما باید مشخص گردد که کدام یک از استراتژی های فوق قرار است در فعالیت رستوران لحاظ گردد؛

این مهم باعث می شود در برنامه ریزی های تبلیغاتی ، قیمت گذاری منو ، پیش بینی تدارکات ، تعیین فرم بسته بندی ، تهیه نرم افزار و … بسیار دقیق تر تصمیم گیری کرد. به طور مثال در برنامه ریزی تبلیغاتی برای معرفی اگر سرو سالن مد نظر باشد، می توان روی عکس های جذاب از دکوراسیون ، لباس های کارکنان و … (که نشان از چشم نوازی محیط رستوران است) تمرکز کرد ؛ اما اگر استراتژی بیرون بر مد نظر باشد می توان روی سرعت تحویل و یا کیفیت ثابت هنگام تحویل غذا برنامه های لازم را اجرایی کرد؛ همین مثال را برای بسته بندی نیز می توان در نظر گرفت به طور مثال هزینه ای که قرار است صرف بسته بندی شود اگر برای بیرون بر حضوری (TAKE AWAY) باشد به گونه ای تعریف می شود ولی اگر بیرون بر با پیک (DELIVERY) باشد می تواند متفاوت باشد.

همچنین بعضی از رستوران ها با در نظر گرفتن حجم سفارش ، سبک ، سلیقه مشتریان ، منطقه و … ۲ فرم منو در نظر می گیرند یکی برای سرو سالن دیگری برای دلیوری ؛

این فرم معمولا برای رستوران هایی مناسب است که دو استراتژی متفاوت را با در نظر گرفتن لجستیک مناسب در پیش می گیرند، به عبارت دیگر آشپزخانه سرو سالن را از آشپز خانه بیرون بر جدا کرده و گاها با تفاوت در حجم مواد اولیه غذاها را متناسب با مشتریان سالن یا بیرون بر سرو می کنند…

تکنیک های راه اندازی رستوران را مطالعه کنید.

مطالب مرتبط :راه اندازی فست فود (تمایز)

نویسنده : مجیدزاده

آخرین مطالب منتشر شده

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

©گروه راه اندازی فست فود پارس - مجری تخصصی راه اندازی فست فود
طراحی سایت توسط ثمینکام