پیش غذا در منو
نکته ای که درباره پیش غذا ها معمولا جدی گرفته نمی شود ، منجر به غافل ماندن از استراتژیک ترین قسمت منو می گردد … که به دلیل تصور افرادی است که دیدگاه خاصی غیر از واقعیت پیش غذا را در نظر می گیرند( به طور مثال به تنهایی : نهایت استفاده از تجهیزات خریداری شده)
منظور از استراتژیک ترین قسمت منو این است که از نظر حس چشایی فرد گرسنه بسیار شدید تر از افراد عادی طعم غذا را احساس می کند ، در نتیجه بسیار مهم است که در این لحظه استراتژیک شما چه طعمی را در ذهن مشتری به یادگار بگذارید.
*شما می توانید با پیش غذا مشتری را وفادار یا تنوع طلبی مشتری را ارضا کنید.
حالا با توجه به موارد فوق باید موارد مختلفی را برای انتخاب بهترین پیش غذای متناسب با فضای خودتان را در نظر بگیرید از جمله :
- حجم اقلام اصلی منو
- کانسپت رستوران
- سرعت عمل تحویل سفارش
- حجم غذا های اصلی
- استراتژی قیمت گذاری
- موقعیت مکانی
- رفتار بومی مشتریان
- …
برای کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.
دیگر بخش های راه اندازی فست فود
آدرس و شماره تماس :
شماره تماس هوشمند دفتر:
021-28422492
شماره واتس آپ پاسخگویی:
00989055208295
دفتر مرکزی : سعادت آباد، بلوار پاکنژاد ، پایین تر از اتوبان نیایش، نبش کوچه بهاران دوم ساختمان کسرا
دفتر مشاوره : مقدس اردبیلی، نبش خیابان فرخ، پلاک 1، ساختمان فرخ