استخدام پرسنل و کارکنان فست فود

استخدام پرسنل و کارکنان فست فود

منابع انسانی یا به عبارت بهتر سرمایه انسانی بخش قابل توجهی در یک واحد اقتصادی را به خود اختصاص می دهند ؛ پرسنل یک فست فود در حقیقت مشتریان داخلی یک فست فود هستند ، جلب رضایت مشتریان داخلی به رضایت مشتریان خارجی یا  همان مشتریان رستوران منجر می شود ، البته در بازار کار فست فود شاهد عدم ثبات ماندگاری بسیاری از کارکنان فست فود ها هستیم که بخشی از آن به دلایلی اجتناب ناپذیر است اما  مدیریت نیرو ها به روش دیکتاتوری نیز منسوخ شده است…

استخدام نیرو ها باید زمانی صورت پذیرد که

اولا موقعیت رستوران تثبیت شده باشد،

ثانیا وظایف شخص واضح و شفاف مشخص شده باشد

ثالثا در هر بخش معیارهای استاندارد مورد نیاز تعیین شده باشد

رابعا در هنگام جذب استاندارد های لازم فراهم شده باشد

و …

ما در گروه راه اندازی پارس پس از تحلیل نیازهای شما راه کار های عملی خود را برای بهره وری هرچه بیشتر به شما ارایه خواهیم کرد…

             تکنیک های راه اندازی رستوران را مطالعه کنید.

با ما در تماس باشید

آخرین مطالب منتشر شده

طراحی رستوران
مدیریت بازخور رستوران
افزایش فروش رستوران
مطالب بیشتر از راه اندازی تخصصی
0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پشتیبانی و طراحی سایت اختصاصی توسط کرگدن