سوداوری فست فود
سود فست فود

سودآوری فست فود ،رستوران ،کافه و…

سودآوری فست فود ،رستوران ،کافه و…

این روزها توجه بسیاری از سرمایه گذاران و یا علاقه مندان به راه اندازی یک فست فود ، کافی شاپ ، کترینگ و …. معطوف شده است ؛ بسیار لذت بخش خواهد بود که یک سرمایه گذاری معقول و سودمند در زمینه رستوران ، فست فود و یا … اصطلاحا به بار بنشیند و این تجربه لذتبخش با تداوم ادامه پیدا کند ؛ برای تحقق این مهم شخصی که تمایل به راه اندازی یک فست فود را دارد باید قبل از هرگونه اقدامی شروط متعددی را در نظر بگیرد از جمله این عوامل :

شرط اول عشق و علاقه به صنعت غذایی

اگر به این صنعت علاقه ندارید در همین ابتدا قید فعالیت در این کار را بزنید ؛ اگر اولین علاقه شما کسب درآمد و سود مالی است در بازار های مالی مانند بورس ، ارز ، طلا و … فعالیت کنید به دلیل اینکه در بازار رستورانی کسب سود تعاریف متفاوتی نسبت به فعالیت هایی که هدف نهایی آن کسب سود مالی است دارد به عنوان مثال احساس نیاز به تجربه یک مزه جدید از طرف مشتریان شما می تواند از اندوخته تجربی شما پاسخ داده شود ولی در صورتی که فقط  به فکر حساب و کتاب باشید ، بهترین سراشپز ها هم نمی توانند به تنهایی برای شما سود آور شوند.و سودآوری فست فود ، رستوران یا کافه شما را رقم بزنند.

شرط دوم سودآوری فست فود ، رستوران و …سرمایه و نقدینگی است

شرط بسیار مهمی برای شروعی موفق و ماندگاری در این صنعت می باشد ؛ صرف علاقه و آشنایی به چند رسپی خوش طعم نمی تواند از شما یک رستوراندار موفق بسازد ؛ موقعیت تجاری مناسب ، تجهیزات ، وسایل و لوازم مورد نیاز ، حقوق پرسنل ، نیاز های اولیه مصرفی ، تبلیغات و عوامل مهم دیگر که همگی با وجود منابع مالی میسر می شوند ، از ارکان اصلی تاسیس یک فست فود هستند ؛ نکته قابل توجه دیگر هزینه های اجتناب ناپذیری است که در حین راه اندازی ممکن است با آنها مواجه بشوید و باید درصدی را به آنها اختصاص دهید.

شرط سوم صبر و تدبیر

رستورانداری علی الخصوص راه اندازی و فعالیت در صنعت فست فود شغلی بسیار داینامیک و پویاست ؛ یعنی شما در هر زمانی باید به بازاری که در سلطه شماست اشراف داشته باشید ، رقبا را بسنجید ، بازخورهای مشتریان تنوع طلب را ارزیابی کنید ، نیازهای جدید را درنظر بگیرید و… و همچنین باید بسیار صبور و با تدبیر عمل کنید ، یعنی اگر در نظر دارید خط جدیدی به خطوط منوی خود اضافه کنید و یا محصولی را از منو حذف کنید باید با برنامه ریزی و صبر عمل کنید ، اگر در هنگام ضرر رستوران اقدامی عجولانه انجام دهید احتمالا بیشتر از قبل متضرر خواهید شد. البته از این اصل هم نباید گذشت که صبر به معنای تلاش نکردن نیست یعنی همزمان با صبوری در کاری باید اقدامهای جایگزین را نیز بررسی کرد و در زمان مناسب اقدام درست را انجام داد.

شرط چهارم برای سودآوری فست فود ،رستوران و …  تلاش و پشتکار است

رستورانداری شغلی تمام وقت است به این معنا که در زمان تعطیلی های مناسبتی حضور شما یعنی فروش بهتر شما ، عموما در صنعت فست فود ایران شکل تعطیلات با صنایع دیگر متفاوت است ، رستوران داران در ایام خاصی که حجم کار رستوران سبک تر است برای فراغت خود برنامه ریزی می کنند البته خیلی از فعالان این صنعت زمانی که همکارانشان هم به تعطیلات رفته اند با انگیزه بیشتری نسبت به قبل فعالیت می کنند و بازار موجود را تغذیه می کنند…

شرط پنجم داشتن روحیه انطباق پذیری

روحیه انطباق پذیری یک اصل مدیریتی است ؛ به این مفهوم که شما به عنوان یک مالک رستوران باید آمادگی قرار گیری در هر بخش از رستوران را داشته باشید – مدیر، صندوقدار ، کارگر ، آشپز ، گارسون و…. البته این اصل به این مفهوم نیست که شما قرار است ضعف های پرسنل را جبران کنید گرچه این جبران ها به مقدار اندک بسیار کارساز خواهد بود اما به این مفهوم است که شما به تمامی بخش های تحت نظر خود و یا مدیر خود اشراف داشته باشید ، این اشراف در فعالیت رستورانی به شما مشروعیت عملی داده و انسجام عملیاتی میان پرسنل شما ایجاد می کند.

همچنین اهمیت روحیه انطباق پذیری شما نسبت به بازار و نیازهای جدید و بسیاری از عوامل مهم دیگر نیز برای ماندگاری شما در آینده بسیار ملموس تر خواهد بود.

برای سود آوری فست فود ، رستوران ، کافه و … موارد فوق حداقل عوامل حیاتی و اساسی است که در زمان تصمیم گیری برای ورود و یا عدم ورود به صنعت رستورانداری شما را راهنمایی می کند. اما موارد بسیار زیادی را باید قبل از ورود به این صنعت در نظر گرفت ، مشاوران گروه راه اندازی پارس برای راهنمایی های کامل و جامع جهت کمک به تصمیم گیری شما آماده ارایه هرگونه خدماتی اعم از مشاوره ، تعیین استراتژی ، تحلیل بازار و… هستند؛

در مرحله تصمیم گیری هستید ؟سودآوری فست فود یا رستورانی را میخواهید بسنجید؟ حتما با ما تماس بگیرید.

تکنیک های راه اندازی رستوران را مطالعه کنید.

لینک های مرتبط : راه اندازی رستوران تخصصی ، راه اندازی فست فود (تمایز) ، تک شعبه ای یا چند شعبه ای؟

مطالب مفید سایت های دیگر : چگونه یک رستوران بدون شکست راه اندازی کنیم؟

آخرین مطالب منتشر شده

طراحی کافه
طراحی پلان رستوران
خرید تجهیزات رستوران
طراحی برندینگ رستوران
مطالب بیشتر از راه اندازی تخصصی
0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پشتیبانی و طراحی سایت اختصاصی توسط کرگدن