راه اندازی اختصاصی خط برگر
پس از بررسی های انجام شده و اتخاذ تصمیم برای راه اندازی خط برگر خدمات متنوعی از گروه راه اندازی پارس ارایه می گردد برخی از خدمات عبارت است از :
- بررسی دقیق برنامه بازاریابی (Marketing Plan) به دلیل پویایی بازار برگر در ایران …
- تحلیل ملزومات مورد نیاز تجهیزاتی اعم از سرمایشی ، فرآوری ،تاپینگ ، گریل ، هولدینگ ،شوت برگر ،هود و…
- تعیین رسپی ، تعیین تنوع برگر ها مطابق کشش بازار منطقه و تشکیل زنجیره تامین مواد اولیه
- تجزیه و تحلیل و طراحی استراتژی فرم سرو سالن ، بیرون بر و بسته بندی مناسب با مشاوره دقیق از دیدگاه سهولت کاربری کارگر و چشم نوازی و کیفیت محصول برای مشتری ، سهولت حمل و…
- نیاز سنجی برای نرم افزار رستورانی شامل ماژول های انبارداری ، تعیین نقطه سفارش ملزومات مصرفی ، بهای تمام شده ، مالیات بر ارزش افزوده و…
- تامین و آموزش نیروی انسانی اعم از مدیریت ، آشپز ، کارگر ،حسابدار و…همچنین آگاهی از الزامات صنفی ، انتظامی ،بهداشتی و…
- در راه اندازی برگر حداقل زمان تثبیت منوی پیشنهادی طبق تقاضای واقعی باید مشخص شود ، طبق تجربیات به عمل آمده مقایسه مشاهدات واقعی با پیش بینی های به عمل آمده طی یک بازه زمانی از پیش تعیین شده نقش به سزایی در افزایش بهره وری هرچه بیشتر را خواهد داشت.
- همچنین تدوین یک سامانه پویا جهت بررسی مدون از بازخورهای مختلف در زمان های مختلف برای هر رستورانی علی الخصوص برگری ها بسیار ضروری است؛ تعیین عمر مفید هر صنعت پدیده ای است که باید همیشه با دیدگاه حرفه ای و خارج از مجموعه توسط متخصصان بررسی شود ، به طور مثال در تهران عمر مفید یک فست فود در منطقه ای اگر با همان سیاست هایی که آغاز کرده است ادامه پیدا کند ممکن است کمتر از یکسال واقع شود و یا حتی در شروع هم با شکست روبرو شود ، نگاه مدیریتی وسیاست گذاری از نظر مناسبتی ، فصلی ، تبلیغاتی ، ترویجی ، سیاست های بر مبنای وفادار محوری مشتری و یا تنوع طلبانه پروری و… باید دایما بروزرسانی شود.
- …
برای کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.
دیگر بخش های راه اندازی فست فود
آدرس و شماره تماس :
شماره تماس 09194201719
شماره واتس آپ پاسخگویی:
00989194201719
دفتر مرکزی : سعادت آباد، بلوار پاکنژاد ، پایین تر از اتوبان نیایش، نبش کوچه بهاران دوم ساختمان کسرا