• 0سبد خرید
راه اندازی رستوران پارس
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • راه اندازی رستوران
    • مشاوره راه اندازی رستوران
    • راه اندازی کافی شاپ
    • راه اندازی فست فود
    • طراحی رستوران صفر تا صد
    • نکات مهم (بانک مقالات)
    • راه اندازی تجهیزات
    • راه اندازی تخصصی غذا و نوشیدنی
    • تحلیل راه اندازی
  • خدمات
    • مشاوره تخصصی سرمایه گذاری غذایی(حدود قیمت ها)
    • مشاوره تخصصی طراحی های رستورانی
    • مهندسی منو
    • برنامه ریزی تبلیغاتی بهینه
    • مدیریت هزینه های راه اندازی
    • مدیریت تدارکات مواد اولیه
    • بسته بندی رستورانی >>>
      • خدمات بسته بندی رستورانی
      • نکات مهم بسته بندی
      • طراحی گرافیکی بسته بندی
      • طراحی صنعتی بسته بندی
      • چاپ و بسته بندی
  • خدمات املاک رستوران
  • دانستنی ها
  • نمونه همکاری ها
  • همکاری با ما
  • تماس با ما
  • جستجو
  • منو منو

سالاد در منو

سالاد را به طور اختصاصی را می توان به عنوان یک خط مستقل غذایی در نظر گرفت ؛

در حال حاضر شاهد برندهایی هستیم که در فودکورت ها فقط به سرو اختصاصی سالاد پرداخته اند   و به نحوی غذای اصلی گیاه خواران و خام خواران را تامین می کنند تا پیش غذا یا استارتر…

از طرفی سالاد با ۴ منظور سرو می گردد :

۱-پیش غذا ( حجم متوسط ، اشتها آور ، همراه با سبزیجات ، آبلیمو ، روغن زیتون و سس های سبک و رقیق ، با سیاست های قیمت گذاری متناسب با غذاهای اصلی )

۲- غذا ( حجم نسبتا زیاد ، همراه با مخلفات گوناگون مانند مرغ ، گوشت ، نان ، پنیر های گوناگون ،سس های کامل و نسبتا غلیظ ، سیاست قیمت گذاری غذای اصلی )

۳-همراه غذا ( حجم متوسط و کم ، طعم تکمیلی با غذا – سالاد شور همراه غذای کم نمک و… – سیاست قیمت گذاری رایگان یا تکمیلی )

۴-دسر  ( حجم کم ، طعم شیرین غالب ، سیاست قیمت گذاری مستقل از غذای اصلی )

نکته ای که باید در نظر گرفت رسالت سرو سالاد است ، یعنی قرار است جز کدام دسته یا دسته های فوق باشد ؛

راهکار تجربی : برای قراردادن سالاد در منو بررسی سایر اقلام منو بسیار ضروری است. باید مشخص شود که سود فروش بهینه با افزایش حجم سالاد میسر می شود یا حجم کم و یا فقدان سالاد در منو !

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.

دیگر بخش های راه اندازی فست فود

شبکه های اجتماعی:





آدرس و شماره تماس :

شماره تماس هوشمند دفتر:

021-28422492

شماره واتس آپ پاسخگویی:

00989055208295

دفتر مرکزی : سعادت آباد، بلوار پاکنژاد ، پایین تر از اتوبان نیایش، نبش کوچه بهاران دوم ساختمان کسرا

دفتر مشاوره : مقدس اردبیلی، نبش خیابان فرخ، پلاک 1، ساختمان فرخ

 

آخرین مطالب

  • طراحی کافهطراحی کافهفوریه 9, 2023 - 11:00 ق.ظ
  • طراحی پلان رستورانطراحی پلان رستورانفوریه 2, 2023 - 11:00 ق.ظ
  • خرید تجهیزات رستورانخرید تجهیزات رستورانژانویه 26, 2023 - 11:00 ق.ظ
  • طراحی برندینگ رستورانطراحی برندینگ رستوراندسامبر 15, 2022 - 12:28 ب.ظ
پشتیبانی و طراحی سایت اختصاصی توسط کرگدن
راه اندازی خط ساندویچ پیش غذا در منو
رفتن به بالا