• 0سبد خرید
راه اندازی رستوران پارس
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • راه اندازی رستوران
    • مشاوره راه اندازی رستوران
    • راه اندازی کافی شاپ
    • راه اندازی فست فود
    • طراحی رستوران صفر تا صد
    • نکات مهم (بانک مقالات)
    • راه اندازی تجهیزات
    • راه اندازی تخصصی غذا و نوشیدنی
    • تحلیل راه اندازی
  • خدمات
    • مشاوره تخصصی سرمایه گذاری غذایی(حدود قیمت ها)
    • مشاوره تخصصی طراحی های رستورانی
    • مهندسی منو
    • برنامه ریزی تبلیغاتی بهینه
    • مدیریت هزینه های راه اندازی
    • مدیریت تدارکات مواد اولیه
    • بسته بندی رستورانی >>>
      • خدمات بسته بندی رستورانی
      • نکات مهم بسته بندی
      • طراحی گرافیکی بسته بندی
      • طراحی صنعتی بسته بندی
      • چاپ و بسته بندی
  • خدمات املاک رستوران
  • دانستنی ها
  • نمونه همکاری ها
  • همکاری با ما
  • تماس با ما
  • جستجو
  • منو منو

راه اندازی اختصاصی خط ساندویچ

پس از بررسی های انجام شده و اتخاذ تصمیم برای راه اندازی خط ساندویچ خدمات متنوعی از گروه راه اندازی پارس ارایه می گردد برخی از خدمات عبارت است از :

  • بررسی دقیق موقعیت مکان راه اندازی کسب و کار (تهیه برنامه تجاری  Business Plan )
  •  تعیین رسپی های متناسب با منطقه ، تعیین فرم یا فرم های ساندویچ(از نظر نیاز به پخت: ساندویچ سرد ، گرم ، از نظر  نوع نان: رپ ، کلاب ، باگتی و… از نظر نوع پخت: گریل ، سرخ کردن ، پخت با انواع فر و…) ،تعیین زنجیره تامین و…
  •  تعیین ملزومات و تجهیزات آشپزخانه اعم از سرمایشی ، اجاق ، گریل ، گریدل ، فر ، هود ، سینک و…
  •  تجزیه و تحلیل و طراحی استراتژی فرم سرو سالن ، بیرون بر و  بسته بندی مناسب از دیدگاه سهولت کاربری     کارگر ،بسته بندی های استاندارد برای سایز های مختلف ، سهولت حمل و …
  • نیاز سنجی برای نرم افزار رستورانی ، تعیین نقطه سفارش ملزومات مصرفی ، بهای تمام شده ، مالیات بر ارزش افزوده و…
  • تامین و آموزش نیروی انسانی اعم از مدیریت ، آشپز ، کارگر ،حسابدار و…همچنین آگاهی از الزامات صنفی ، انتظامی ،بهداشتی و…
  • ساندویچ شاید به عنوان یک سر شاخه بزرگ از محصولاتی که همراه با نان ارایه می شود از متنوع ترین فرم های اصلی خطوط راه اندازی به شمار می آید؛ برای ایجاد خط ساندویچ یا راه اندازی رستورانی با رسالت سرو انواع ساندویچ باید تمایز در رسپی ،شکل ارایه ، هویت برند و خیلی مسایل مختلف دیگر را مورد بررسی قرار داد.

دیگر بخش های راه اندازی فست فود

شبکه های اجتماعی:





آدرس و شماره تماس :

شماره تماس هوشمند دفتر:

021-28422492

شماره واتس آپ پاسخگویی:

00989055208295

دفتر مرکزی : سعادت آباد، بلوار پاکنژاد ، پایین تر از اتوبان نیایش، نبش کوچه بهاران دوم ساختمان کسرا

دفتر مشاوره : مقدس اردبیلی، نبش خیابان فرخ، پلاک 1، ساختمان فرخ

 

آخرین مطالب

  • طراحی کافهطراحی کافهفوریه 9, 2023 - 11:00 ق.ظ
  • طراحی پلان رستورانطراحی پلان رستورانفوریه 2, 2023 - 11:00 ق.ظ
  • خرید تجهیزات رستورانخرید تجهیزات رستورانژانویه 26, 2023 - 11:00 ق.ظ
  • طراحی برندینگ رستورانطراحی برندینگ رستوراندسامبر 15, 2022 - 12:28 ب.ظ
پشتیبانی و طراحی سایت اختصاصی توسط کرگدن
راه اندازی خط برگر راه اندازی خط سالاد
رفتن به بالا