• 0سبد خرید
راه اندازی رستوران پارس
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • راه اندازی رستوران
    • مشاوره راه اندازی رستوران
    • راه اندازی کافی شاپ
    • راه اندازی فست فود
    • طراحی رستوران صفر تا صد
    • نکات مهم (بانک مقالات)
    • راه اندازی تجهیزات
    • راه اندازی تخصصی غذا و نوشیدنی
    • تحلیل راه اندازی
  • خدمات
    • مشاوره تخصصی سرمایه گذاری غذایی(حدود قیمت ها)
    • مشاوره تخصصی طراحی های رستورانی
    • مهندسی منو
    • برنامه ریزی تبلیغاتی بهینه
    • مدیریت هزینه های راه اندازی
    • مدیریت تدارکات مواد اولیه
    • بسته بندی رستورانی >>>
      • خدمات بسته بندی رستورانی
      • نکات مهم بسته بندی
      • طراحی گرافیکی بسته بندی
      • طراحی صنعتی بسته بندی
      • چاپ و بسته بندی
  • خدمات املاک رستوران
  • دانستنی ها
  • نمونه همکاری ها
  • همکاری با ما
  • تماس با ما
  • جستجو
  • منو منو

پیش غذا در منو

نکته ای که درباره پیش غذا ها معمولا جدی گرفته نمی شود ، منجر به غافل ماندن از استراتژیک ترین قسمت منو می گردد … که به دلیل تصور افرادی است که دیدگاه خاصی غیر از واقعیت پیش غذا را در نظر می گیرند( به طور مثال به تنهایی : نهایت استفاده از تجهیزات خریداری شده)

منظور از استراتژیک ترین قسمت منو این است که از نظر حس چشایی فرد گرسنه بسیار شدید تر از افراد عادی طعم غذا را احساس می کند ، در نتیجه بسیار مهم است که در این لحظه استراتژیک شما چه طعمی را در ذهن مشتری به یادگار بگذارید.

*شما می توانید با پیش غذا مشتری را وفادار یا تنوع طلبی مشتری را ارضا کنید.

حالا با توجه به موارد فوق باید موارد مختلفی را برای انتخاب بهترین پیش غذای متناسب با فضای خودتان را در نظر بگیرید از جمله :

  • حجم اقلام اصلی منو
  • کانسپت رستوران
  • سرعت عمل تحویل سفارش
  • حجم غذا های اصلی
  • استراتژی قیمت گذاری
  • موقعیت مکانی
  • رفتار بومی مشتریان
  • …

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.

دیگر بخش های راه اندازی فست فود

شبکه های اجتماعی:





آدرس و شماره تماس :

شماره تماس هوشمند دفتر:

021-28422492

شماره واتس آپ پاسخگویی:

00989055208295

دفتر مرکزی : سعادت آباد، بلوار پاکنژاد ، پایین تر از اتوبان نیایش، نبش کوچه بهاران دوم ساختمان کسرا

دفتر مشاوره : مقدس اردبیلی، نبش خیابان فرخ، پلاک 1، ساختمان فرخ

 

آخرین مطالب

  • طراحی کافهطراحی کافهفوریه 9, 2023 - 11:00 ق.ظ
  • طراحی پلان رستورانطراحی پلان رستورانفوریه 2, 2023 - 11:00 ق.ظ
  • خرید تجهیزات رستورانخرید تجهیزات رستورانژانویه 26, 2023 - 11:00 ق.ظ
  • طراحی برندینگ رستورانطراحی برندینگ رستوراندسامبر 15, 2022 - 12:28 ب.ظ
پشتیبانی و طراحی سایت اختصاصی توسط کرگدن
راه اندازی خط سالاد نوشیدنی ها در منو
رفتن به بالا