راه اندازی رستوران پارس
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • راه اندازی رستوران
    • راه اندازی تخصصی غذا و نوشیدنی
    • راه اندازی کافی شاپ
    • راه اندازی فست فود
    • مشاوره راه اندازی رستوران
    • نکات مهم (بانک مقالات)
    • راه اندازی تجهیزات
    • تحلیل راه اندازی
  • خدمات
    • مشاوره تخصصی سرمایه گذاری غذایی(حدود قیمت ها)
    • مشاوره تخصصی طراحی های رستورانی
    • مهندسی منو
    • برنامه ریزی تبلیغاتی بهینه
    • مدیریت هزینه های راه اندازی
    • مدیریت تدارکات مواد اولیه
    • بسته بندی رستورانی >>>
      • خدمات بسته بندی رستورانی
      • نکات مهم بسته بندی
      • طراحی گرافیکی بسته بندی
      • طراحی صنعتی بسته بندی
      • چاپ و بسته بندی
  • خدمات املاک رستوران
  • دانستنی ها
  • نمونه همکاری ها
  • همکاری با ما
  • تماس با ما
  • جستجو
  • منو منو

پیش غذا در منو

نکته ای که درباره پیش غذا ها معمولا جدی گرفته نمی شود ، منجر به غافل ماندن از استراتژیک ترین قسمت منو می گردد … که به دلیل تصور افرادی است که دیدگاه خاصی غیر از واقعیت پیش غذا را در نظر می گیرند( به طور مثال به تنهایی : نهایت استفاده از تجهیزات خریداری شده)

منظور از استراتژیک ترین قسمت منو این است که از نظر حس چشایی فرد گرسنه بسیار شدید تر از افراد عادی طعم غذا را احساس می کند ، در نتیجه بسیار مهم است که در این لحظه استراتژیک شما چه طعمی را در ذهن مشتری به یادگار بگذارید.

*شما می توانید با پیش غذا مشتری را وفادار یا تنوع طلبی مشتری را ارضا کنید.

حالا با توجه به موارد فوق باید موارد مختلفی را برای انتخاب بهترین پیش غذای متناسب با فضای خودتان را در نظر بگیرید از جمله :

  • حجم اقلام اصلی منو
  • کانسپت رستوران
  • سرعت عمل تحویل سفارش
  • حجم غذا های اصلی
  • استراتژی قیمت گذاری
  • موقعیت مکانی
  • رفتار بومی مشتریان
  • …

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.

دیگر بخش های راه اندازی فست فود

شبکه های اجتماعی:





آدرس و شماره تماس :

شماره تماس هوشمند دفتر:

021-28422492

شماره واتس آپ پاسخگویی:

00989055208295

دفتر مرکزی : شهرک غرب ، بلوار دریا ، بلوار نورانی

دفتر مشاوره : مقدس اردبیلی، نبش خیابان فرخ، پلاک 1، ساختمان فرخ

 

آخرین مطالب

  • جذب مشتری رستوران – بازاریابی رستورانآگوست 29, 2018 - 12:00 ب.ظ
  • مدیریت بازخور رستورانمدیریت بازخور ها – بازاریابی رستورانآگوست 15, 2018 - 12:00 ب.ظ
  • افزایش فروش رستورانفروش رستوران – بازاریابی رستورانجولای 25, 2018 - 12:00 ب.ظ
  • بازاریابی رستورانبازاریابی رستوران – معرفی برند رستوران برای مشتریانجولای 18, 2018 - 12:00 ب.ظ
پشتیبانی و طراحی سایت اختصاصی توسط کرگدن
راه اندازی خط سالاد نوشیدنی ها در منو
رفتن به بالا