اهمیت رنگ ها در رستوران
رنگ ها در صنعت رستوران جایگاه بسیار کلیدی و مهمی دارند و به عوامل بسیاری ارتباط دارند از قبیل سبک منو ، سطح قیمت ها ، استراتژی سرو و … به عبارت دیگر کانسپت اصلی رستوران در انتخاب رنگ های سازمانی بسیار مهم است ؛ اگر رستورانی سیاست فروش بالا با حاشیه سود پایین را در نظر دارد بهتر استدر دکوراسیون رستوران خود از رنگ های گرم تند مانند قرمز و یا نارنجی استفاده کند ، زیرا افرادی که مراجعه می کنند جدای مبحث اشتها آوری رنگ ها به دلیل تند بودن رنگ های گرم مدت زمان کمتری رادر محیط رستوران سپری میکنند و بعد از مدت زمانی با بازه کمتر از یک ساعت تمایل به ترک محیط را دارند در نتیجه رستوران می تواند صندلی های خالی بیشتری را برای سرو غذا آماده نگه دارد ، در مقابل به رستوران هایی که با استراتژی قرار ملاقات ها ، سطح قیمت نسبتا بالا و پاتوق شدن محیط خط مشی خود را تعیین میکنند رنگ های سرد مانند سورمه ای و فیروزه ای توصیه میگردد زیرا احساس آرامش و ماندگاری را در مشتری ها زنده نگه میدارد.
از طرفی به دلیل روانشناسی رنگ در طب سنتی ایرانی شما می توانید طیف مشتریان خود را با رنگ های خاصی مشخص کنید به عنوان مثال افرادی که طبع صفراوی دارند به رنگ صورتی واکنش مثبت نشان میدهند و تمایل به غذاهای شیرین دارند بنابراین میشود در دکوراسیون رستوران از این الگوها بهره برد…
در راه اندازی رستوران با گروه راه اندازی پارس رنگ های استاندارد را برای هر کانسپتی به صورت تخصصی انتخاب می کنیم ، به عنوان مثال رنگ های که انتخاب می شوند برای فست فود ، رستوران ایتالیایی و یا رستوران غذاهای آسیایی بسیار متفاوت هستند…
در آخر اضافه کنم که سال ها در ایتالیا پیتزاهای گوناگونی با رسپی های مختلفی طبخ می شدند ولی پیتزای مارگاریتا به دلیل رنگ بندی مشابه پرچم ایتالیا متشکل از قرمز (گوجه) ، سفید (پنیر) و سبز (سبزیجات) به محبوبیت رسید.
رنگ ها را جدی تر نگاه کنیم !
آخرین مطالب منتشر شده
آدرس و شماره تماس :
شماره تماس هوشمند دفتر:
021-28422492
شماره واتس آپ پاسخگویی:
00989055208295
دفتر مرکزی : سعادت آباد، بلوار پاکنژاد ، پایین تر از اتوبان نیایش، نبش کوچه بهاران دوم ساختمان کسرا
دفتر مشاوره : مقدس اردبیلی، نبش خیابان فرخ، پلاک 1، ساختمان فرخ
پیگیریها
[…] طراحی رنگ و رنگ سازمانی […]
پاسخ دهید
میخواهید به بحث بپیوندید؟مشارکت رایگان.