تجهیزات فست فود : پیتزا
تجهیزات فست فود برای خط پیتزا دارای تنوع بالایی از نظر تهیه ، طبخ و سرو میباشد؛ در رابطه با راه اندازی خط پیتزا عوامل مختلفی را باید از قبل در نظر گرفت زیرا خط پیتزا از متغیر های بالایی برخوردار است ؛ به طور مثال سایز های استاندارد برای سرو ، آمریکایی یا ایتالیایی بودن از نظر رسپی ، پخت و سرو همچنین فرم های خاص مانند پیتزای یونانی ، کالزونه و … همه از مواردی هستند که قبل از شروع راه اندازی با شناخت کامل باید بررسی شوند ، مشاوران پارس در این زمینه همراه شما هستند و راهنمایی های لازم را انجام می دهند ؛ در ادامه بسته به استراتژی اتخاذ شده اقدام به تهیه تجهیزات مورد نیاز می شود.
از جمله مراحل اصلی تهیه تجهیزات فست فود مورد نیاز برای پیتزا که در ادامه به تفصیل به آن اشاره خواهد شد :
۱- تهیه و فراوری خمیر و خمیر پهن کن
۲- تاپینگ پیتزا
۳- فر صنعتی پخت پیتزا
۴- فر سنتی پخت پیتزا
بخش های مرتبط : پیتزا آمریکایی یا ایتالیایی ، تحلیل راه اندازی پیتزا
2- تاپینگ پیتزا
بعد از پهن شدن خمیر پیتزا در اندازه دلخواه باید طبق سفارش مشتری از منو رسپی مورد نظر پیتزا شکل بگیرد و نیاز به وسیله ای است که تمامی مواد تشکیل دهنده منو را در اختیار شخصی که تاپینگ پیتزا را انجام میدهد قرار دهد تا متناسب با سفارش تاپ کند،برای این مهم میز تاپینگ به عنوان تجهیزات فست فود در زمینه پیتزا تعبیه شده است که با تهیه آن مشکلی برای آماده سازی پیتزا نخواهد بود ولی برای تعیین تعداد لگن های مورد نیاز و استاندارد بودن سیستم سرمایشی مواد مصرفی باید نکات فنی را در نظر گرفت.
1-تهیه و فراوری خمیر و خمیر پهن کن
به دلیل مصرف بالای خمیر پیتزا در پیتزا فروشی ها توصیه می گردد خمیر مصرفی را خود رستوران تولید نماید برای این مهم دستگاه های مختلفی در بازار موجود است و میتوان با کمک مشاوران متخصص در این زمینه انتخاب بهینه ای داشت ، همچنین برای چانه گیری خمیر و پهن کردن خمیر در ابعاد پن فر و یا پاروی تنور پیتزا تجهیزات متناسب را در نظر گرفت ؛ با این تجهیزات تضمین بهتری برای حفظ کیفیت خمیر از نقطه شروع تولید یک پیتزای خوب و در مرحله بعد عدم وجود ضایعات خمیر در هنگام پخت و سرو ممکن می شود…
4-فر سنتی پخت پیتزا
فر های سنتی پیتزا تنور هایی هستند که غالبا با سوخت گازی برای پخت پیتزاهای اصیل ایتالیایی مناسب هستند در صورت تمایل برای تعبیه این تنور در رستوران به دلیل فضا گیر و هزینه بر بودن بهتر است قبل از هرگونه اقدامی بررسی های لازم به کمک متخصصان پارس صورت پذیرد ، اما در صورت به صرفه بودن پخت با تنور سنتی پر واضح است که پیتزای لذیذی حاصل می گردد.البته لازم به ذکر است برای جلوگیری از دردسر های نصب و برقراری تنور های سنتی میشود از تجهیزات فست فود موجود کاربری تا حد زیاد نزدیک به تنور ها را محقق کرد.
3-فر صنعتی پخت پیتزا
فر های صنعتی برای پخت پیتزا به شکل های تنوری و ریلی موجود هستند که هر کدام با سوخت های برقی و گازی کار می کنند ؛ از جمله تفاوت های این فر ها با هم این است که در فرهای ریلی که قیمت بالاتری نسبت به فر های تنوری یا صندوقی دارند سرعت پخت و نیاز کمتر به کارگر ماهر است ؛ در ضمن برای پخت انواع پیتزاهای آمریکایی مناسب هستند ولی برای پیتزاهای ایتالیایی فرهای صندوقی و یا تنور های سنتی پیشنهاد میشود…تجهیزات فست فود در زمینه پخت پیتزا ها با برند های متنوعی موجود هستند ، با مشاوره آگاهانه برند های متناسب با فعالیت رستوران انتخاب می شود.