• 0سبد خرید
راه اندازی رستوران پارس
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • راه اندازی رستوران
    • مشاوره راه اندازی رستوران
    • راه اندازی کافی شاپ
    • راه اندازی فست فود
    • طراحی رستوران صفر تا صد
    • نکات مهم (بانک مقالات)
    • راه اندازی تجهیزات
    • راه اندازی تخصصی غذا و نوشیدنی
    • تحلیل راه اندازی
  • خدمات
    • مشاوره تخصصی سرمایه گذاری غذایی(حدود قیمت ها)
    • مشاوره تخصصی طراحی های رستورانی
    • مهندسی منو
    • برنامه ریزی تبلیغاتی بهینه
    • مدیریت هزینه های راه اندازی
    • مدیریت تدارکات مواد اولیه
    • بسته بندی رستورانی >>>
      • خدمات بسته بندی رستورانی
      • نکات مهم بسته بندی
      • طراحی گرافیکی بسته بندی
      • طراحی صنعتی بسته بندی
      • چاپ و بسته بندی
  • خدمات املاک رستوران
  • دانستنی ها
  • نمونه همکاری ها
  • همکاری با ما
  • تماس با ما
  • جستجو
  • منو منو

راه اندازی تجهیزات و خطوط مکمل رستوران

راه اندازی تجهیزات یک فست فود به طور مشخص برای خطوط اصلی غذایی خود نیازمند : فضای متناسب ، امکانات ، نیروی انسانی و بسیاری عوامل دیگر را است ؛ که به معنای وجود یک پیشینه مناسب است برای تنوع ارایه یک منو ی اختصاصی و منحصر بفرد … با این وجود باید قبل از هر اقدامی یعنی راه اندازی تجهیزات موارد مهمی را در نظر گرفت.

از جمله این عوامل :

  • تقاضا و کشش منطقه و مشتریان به اقلام جدید منو
  • تطابق قابلیت امکانات و محصولات با تجهیزات
  • تناسب غذا / پیش غذای جدید با موارد دیگر منو از نظر کانسپت غذایی
  • در نظر گرفتن سیاست قیمت گذاری متناسب
  • سنجش اثرات محصول پس از راه اندازی تجهیزات بر شکل سفارش مشتریان
  • بررسی توان و تخصص آشپز ها و کارگر ها جهت اجرایی کردن منوی خاص
  • …

همچنین پس از راه اندازی تجهیزات اختصاصی یک غذای خاص در نظر میگیریم این تجهیزات چه استفاده های مکم دیگری نیز دارد:

به عنوان مثال از رایج ترین خطوط مکمل برای فست فود ها استفاده از سرخ کن های سیب زمینی ( به طور مثال سرخ کن دین ) برای پخت فیله استریپس ، ناگت و … است. همچنین از بعضی فر های پیتزا می توان برای پخت کمپیر سیب زمینی و یا سیب زمینی تنوری استفاده کرد ؛ سرو پاستا با پخت تنوری نیز امکان پذیر است و بسیاری غذا ها و پیش غذاهایی که با در نظر گرفتن موارد فوق می توان به عنوان خطوط مکمل غذایی از آنها بهره برد…البته از این نکته نیز نباید غافل شد که تنوع بالای منو باعث دلزدگی مشتریان نیز می گردد…

راهکار تجربی : نکته بسیار مهم در تصمیم گیری برای هزینه های اولیه راه اندازی تجهیزات یک فست فود اولویت گذاری اول برای خطوط اصلی فست فود یعنی ( مرغ سوخاری ، پیتزا ، برگر و ساندویچ و یا خط جدیدی که توجیح اقتصاد اصلی را دارا باشد) است . به این معنا که نباید در لحظه تصمیم گیری برای ایجاد خطوط اصلی خطوط مکمل بر تصمیم گیری ما تاثیر گذاری بیش از ۱۵ تا ۲۰ درصدی را دارا باشند.

در ادامه :

دیگر بخش های راه اندازی فست فود

شبکه های اجتماعی:





آدرس و شماره تماس :

شماره تماس هوشمند دفتر:

021-28422492

شماره واتس آپ پاسخگویی:

00989055208295

دفتر مرکزی : سعادت آباد، بلوار پاکنژاد ، پایین تر از اتوبان نیایش، نبش کوچه بهاران دوم ساختمان کسرا

دفتر مشاوره : مقدس اردبیلی، نبش خیابان فرخ، پلاک 1، ساختمان فرخ

 

آخرین مطالب

  • طراحی کافهطراحی کافهفوریه 9, 2023 - 11:00 ق.ظ
  • طراحی پلان رستورانطراحی پلان رستورانفوریه 2, 2023 - 11:00 ق.ظ
  • خرید تجهیزات رستورانخرید تجهیزات رستورانژانویه 26, 2023 - 11:00 ق.ظ
  • طراحی برندینگ رستورانطراحی برندینگ رستوراندسامبر 15, 2022 - 12:28 ب.ظ
پشتیبانی و طراحی سایت اختصاصی توسط کرگدن
نوشیدنی ها در منو پیتزا و نکات جالب تاریخچه پیتزا و حقایق خواندنی
رفتن به بالا