• 0سبد خرید
راه اندازی رستوران پارس
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • راه اندازی رستوران
    • مشاوره راه اندازی رستوران
    • راه اندازی کافی شاپ
    • راه اندازی فست فود
    • طراحی رستوران صفر تا صد
    • نکات مهم (بانک مقالات)
    • راه اندازی تجهیزات
    • راه اندازی تخصصی غذا و نوشیدنی
    • تحلیل راه اندازی
  • خدمات
    • مشاوره تخصصی سرمایه گذاری غذایی(حدود قیمت ها)
    • مشاوره تخصصی طراحی های رستورانی
    • مهندسی منو
    • برنامه ریزی تبلیغاتی بهینه
    • مدیریت هزینه های راه اندازی
    • مدیریت تدارکات مواد اولیه
    • بسته بندی رستورانی >>>
      • خدمات بسته بندی رستورانی
      • نکات مهم بسته بندی
      • طراحی گرافیکی بسته بندی
      • طراحی صنعتی بسته بندی
      • چاپ و بسته بندی
  • خدمات املاک رستوران
  • دانستنی ها
  • نمونه همکاری ها
  • همکاری با ما
  • تماس با ما
  • جستجو
  • منو منو

راه اندازی اختصاصی خط مرغ سوخاری

پس از بررسی های انجام شده و اتخاذ تصمیم برای راه اندازی خط مرغ سوخاری خدمات متنوعی از گروه راه اندازی پارس ارایه می گردد برخی از خدمات عبارت است از :

  • بازارشناسی دقیق ( هم از نظر بهای تمام شده، سطح رقابت و…) گنجانده شده در برنامه تجاری (Business Plan) و موارد تکمیلی از جمله سبک زندگی منطقه ای مردم و …
  • تعیین رسپی ، آماده سازی ، فرم پخت ، تعیین زنجیره تامین و…
  • تحلیل ملزومات مورد نیاز تجهیزاتی اعم از سرمایشی ، آماده سازی مرغ (برش،مرینیتور،بردینگ،پخت و…)
  • تعیین استراتژی فرم و تعداد سرو ، بسته به عوامل بازاریابی از جمله سیاست قیمت گذاری ، بازار منطقه و… تشکیل زنجیره تامین از نظر مواد اولیه و برنامه ریزی دقیق تدارکاتی به دلیل حساسیت بازار مرغ در ایران
  • بررسی فرم های بسته بندی مناسب جهت سرو سالن ، بیرون بر و… با در نظر گرفتن بهای تمام شده مناسب ، کیفیت بالا از نظر طراحی صنعتی و گرافیکی ، راحتی کاربری کارگر و…
  • نیاز سنجی برای نرم افزار رستورانی ، تعیین نقطه سفارش ملزومات مصرفی ، بهای تمام شده ، مالیات بر ارزش افزوده و…
  • تامین و آموزش نیروی انسانی اعم از مدیریت ، آشپز ، کارگر ،حسابدار و…همچنین آگاهی از الزامات صنفی ، انتظامی ،بهداشتی و…
  • راهکار های تجربی : در خط مرغ سوخاری نکته ای که باید در نظر گرفت به دلیل عدم وجود امکان مانور زیاد روی تنوع فرم ها مانند پیتزا و برگر و… راه اندازی باید بسیار کارشناسی شده صورت پذیرد.چون در صورت عدم کشش بازار با ترفندهای محدودتری نسبت به دیگر خطوط غذایی میتوان مسیر ادامه فعالیت را در این خط به تنهایی ادامه داد…

-…

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.

دیگر بخش های راه اندازی فست فود

شبکه های اجتماعی:





آدرس و شماره تماس :

شماره تماس هوشمند دفتر:

021-28422492

شماره واتس آپ پاسخگویی:

00989055208295

دفتر مرکزی : سعادت آباد، بلوار پاکنژاد ، پایین تر از اتوبان نیایش، نبش کوچه بهاران دوم ساختمان کسرا

دفتر مشاوره : مقدس اردبیلی، نبش خیابان فرخ، پلاک 1، ساختمان فرخ

 

آخرین مطالب

  • طراحی کافهطراحی کافهفوریه 9, 2023 - 11:00 ق.ظ
  • طراحی پلان رستورانطراحی پلان رستورانفوریه 2, 2023 - 11:00 ق.ظ
  • خرید تجهیزات رستورانخرید تجهیزات رستورانژانویه 26, 2023 - 11:00 ق.ظ
  • طراحی برندینگ رستورانطراحی برندینگ رستوراندسامبر 15, 2022 - 12:28 ب.ظ
پشتیبانی و طراحی سایت اختصاصی توسط کرگدن
راه اندازی خط پیتزا راه اندازی خط برگر
رفتن به بالا