• 0سبد خرید
راه اندازی رستوران پارس
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • راه اندازی رستوران
    • مشاوره راه اندازی رستوران
    • راه اندازی کافی شاپ
    • راه اندازی فست فود
    • طراحی رستوران صفر تا صد
    • نکات مهم (بانک مقالات)
    • راه اندازی تجهیزات
    • راه اندازی تخصصی غذا و نوشیدنی
    • تحلیل راه اندازی
  • خدمات
    • مشاوره تخصصی سرمایه گذاری غذایی(حدود قیمت ها)
    • مشاوره تخصصی طراحی های رستورانی
    • مهندسی منو
    • برنامه ریزی تبلیغاتی بهینه
    • مدیریت هزینه های راه اندازی
    • مدیریت تدارکات مواد اولیه
    • بسته بندی رستورانی >>>
      • خدمات بسته بندی رستورانی
      • نکات مهم بسته بندی
      • طراحی گرافیکی بسته بندی
      • طراحی صنعتی بسته بندی
      • چاپ و بسته بندی
  • خدمات املاک رستوران
  • دانستنی ها
  • نمونه همکاری ها
  • همکاری با ما
  • تماس با ما
  • جستجو
  • منو منو

راه اندازی پیتزا

راه اندازی پیتزا شامل خدمات متنوعی از گروه راه اندازی پارس می باشد که خدمت کارفایان ارایه می گردد می شود برخی از خدمات عبارت است از :

  •  بررسی دقیق برنامه تجاری (Business Plan) به دلیل پیش نیاز بودن برای تعیین انواع استراتژی از نظر نوع ، سایز ، تنوع و…
  • تعیین رسپی و فرم پیتزا اعم از ایتالیایی یا آمریکایی بودن پیتزا ، تنوع سایز و تعداد پیتزاها و … تشکیل زنجیره تامین مواد اولیه برای راه اندازی پیتزا
  •  تحلیل ملزومات مورد نیاز تجهیزاتی اعم از سرمایشی ، فرآوری ، آماده سازی خمیر ،تاپینگ ، پخت و…
  •  تجزیه و تحلیل و طراحی استراتژی فرم سرو سالن ، بیرون بر و  بسته بندی مناسب با مشاوره دقیق از دیدگاه سهولت کاربری کارگر ،بسته بندی های استاندارد برای سایز های مختلف ، سهولت حمل و …
  • نیاز سنجی برای نرم افزار رستورانی شامل ماژول های انبارداری ، تعیین نقطه سفارش ملزومات مصرفی ، بهای تمام شده ، مالیات بر ارزش افزوده و…
  • تامین و آموزش نیروی انسانی اعم از مدیریت ، آشپز ، کارگر ،حسابدار و…همچنین آگاهی از الزامات صنفی ، انتظامی ،بهداشتی و…
  • راهکار های تجربی: در زمینه خط پیتزا معمولا راهکار هایی برای شروع راه اندازی وجود دارد که امکان ریزش منو رستوران رو به حداقل میرسونه ولی قطعا نیاز به تعیین بازه زمانی برای بررسی اقلام منو از لحظه شروع تا دوره ی کارشناسی شده ای هست که استراتژی فعلی منو تثبیت شود.
  • راهکارهای تبلیغاتی: پیتزاها معمولا محبوب ترین غذاها برای بیرون بر هستند (بیشترین پتانسیل عینی) برای این مهم نیاز به برنامه ریزی مناسب تبلیغاتی برای دیده شدن بیشتر در هنگام نیاز به سفارش مشتریان بالقوه بسیار ضروری است.
  • …

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با راه اندازی پیتزا و همچنین راهکار های مناسب راه اندازی از لحظه شروع نام برند رستورانی تا برنامه ریزی های تخصصی با ما همراه باشید.

راه اندازی پیتزایی

دیگر بخش های راه اندازی فست فود

شبکه های اجتماعی:





آدرس و شماره تماس :

شماره تماس هوشمند دفتر:

021-28422492

شماره واتس آپ پاسخگویی:

00989055208295

دفتر مرکزی : سعادت آباد، بلوار پاکنژاد ، پایین تر از اتوبان نیایش، نبش کوچه بهاران دوم ساختمان کسرا

دفتر مشاوره : مقدس اردبیلی، نبش خیابان فرخ، پلاک 1، ساختمان فرخ

 

آخرین مطالب

  • طراحی کافهطراحی کافهفوریه 9, 2023 - 11:00 ق.ظ
  • طراحی پلان رستورانطراحی پلان رستورانفوریه 2, 2023 - 11:00 ق.ظ
  • خرید تجهیزات رستورانخرید تجهیزات رستورانژانویه 26, 2023 - 11:00 ق.ظ
  • طراحی برندینگ رستورانطراحی برندینگ رستوراندسامبر 15, 2022 - 12:28 ب.ظ
پشتیبانی و طراحی سایت اختصاصی توسط کرگدن
برگر محبوبترین فست فود دنیا تاریخچه برگر راه اندازی خط سوخاری
رفتن به بالا