جعبه بیرون بر
جعبه بیرون بر

اهمیت بسته بندی (حفظ کیفیت غذا)

حفظ نسبی کیفیت غذا تا لحظه سرو

چه در سالن یک فست فود نشسته باشیم چه در منزل منتظر غذایی که سفارش داداه ایم به انتظار نشسته باشیم ، توقع غذایی با کیفیت از نظر طعم ، بو و دمای مطبوع غذا را داریم ؛

بسته بندی مناسب و استاندارد غذایی با مشاوره صحیح میتواند همه این موارد را تا حد زیادی پوشش داده و رضایت مشتری را تضمین کند. به عنوان مثال:
بسته بندی ساندویچ  یا مشخصا جعبه ساندویچ باید در چاپخانه ای تولید شود که رنگ چاپی آن استاندارد باشد درغیر این صورت ممکن است بوی نامطبوع از لحظه تماس غذای گرم با بسته بندی غیر استاندارد بیرون بزند ، و یا پس از ارتباط با غذا بر اثر گرمای غذا رنگ پس بدهد ، همچنین ساختار استاندارد بسته بندی باید رعایت شود تا بخار اضافه غذا از بسته بندی خارج شده و غذا اصطلاحا عرق نکند همچنین در عین حال گرم بماند…

همه موارد عنوان شده مثالی بود برای جعبه ساندویچ استاندارد ، بدیهی است برای پیتزا ، مرغ سوخاری ، همبرگر و… استانداردهای گوناگونی وجود دارد ، به عنوان مثال عدم آگاهی از این استاندارد ها موجب شده است که هنوز برخی از پیتزایی ها برای جعبه پیتزا های نامناسب سه پایه پلاستیکی در وسط پیتزا قرار دهند و….

عامل حفظ کیفیت نسبی غذا از لحظه سرو تا میل شدن توسط مشتری به قدری مهم و حایز اهمیت است که فست فود های بزرگی که در دنیا به این اهمیت به شکل ویژه ای پی برده اند را به سرمایه گذاری های کلان برای بهینه سازی حمل و حفظ کیفیت غذا مجبور ساخته است ؛ خوشبختانه با کسب تجربیات متعدد در گروه مشاوران پارس متخصصان آماده انتقال تجربیات خود به مراجعین محترم جهت کاهش هزینه های احتمالی هستند و با آغوش باز از هیچ کمک فکری ، فنی و اجرایی دریغ نمیکنند. استاندارد های رعایت شده با در نظر گرفتن قدرت خرید داخلی در حد استاندارد های بین المللی بوده به طوری که بسته بندی های تولیدی گروه پارس هم اکنون در کشورهای اروپایی نظیر کشور نروژ در رستوران ها به مصرف می رسند.

با خدمات ویژه پارس همراه باشید: خدمات بسته بندی

 

تبلیغات

آخرین مطالب منتشر شده

جعبه بیرون بر
جعبه ساندویچ
چاپ و تولید جعبه فست فود
مطالب بیشتر از نکات مهم بسته بندی

پشتیبانی و طراحی سایت اختصاصی توسط کرگدن