راه اندازی تجهیزات و خطوط مکمل رستوران
راه اندازی تجهیزات یک فست فود به طور مشخص برای خطوط اصلی غذایی خود نیازمند : فضای متناسب ، امکانات ، نیروی انسانی و بسیاری عوامل دیگر را است ؛ که به معنای وجود یک پیشینه مناسب است برای تنوع ارایه یک منو ی اختصاصی و منحصر بفرد … با این وجود باید قبل از هر اقدامی یعنی راه اندازی تجهیزات موارد مهمی را در نظر گرفت.
از جمله این عوامل :
- تقاضا و کشش منطقه و مشتریان به اقلام جدید منو
- تطابق قابلیت امکانات و محصولات با تجهیزات
- تناسب غذا / پیش غذای جدید با موارد دیگر منو از نظر کانسپت غذایی
- در نظر گرفتن سیاست قیمت گذاری متناسب
- سنجش اثرات محصول پس از راه اندازی تجهیزات بر شکل سفارش مشتریان
- بررسی توان و تخصص آشپز ها و کارگر ها جهت اجرایی کردن منوی خاص
- …
همچنین پس از راه اندازی تجهیزات اختصاصی یک غذای خاص در نظر میگیریم این تجهیزات چه استفاده های مکم دیگری نیز دارد:
به عنوان مثال از رایج ترین خطوط مکمل برای فست فود ها استفاده از سرخ کن های سیب زمینی ( به طور مثال سرخ کن دین ) برای پخت فیله استریپس ، ناگت و … است. همچنین از بعضی فر های پیتزا می توان برای پخت کمپیر سیب زمینی و یا سیب زمینی تنوری استفاده کرد ؛ سرو پاستا با پخت تنوری نیز امکان پذیر است و بسیاری غذا ها و پیش غذاهایی که با در نظر گرفتن موارد فوق می توان به عنوان خطوط مکمل غذایی از آنها بهره برد…البته از این نکته نیز نباید غافل شد که تنوع بالای منو باعث دلزدگی مشتریان نیز می گردد…
راهکار تجربی : نکته بسیار مهم در تصمیم گیری برای هزینه های اولیه راه اندازی تجهیزات یک فست فود اولویت گذاری اول برای خطوط اصلی فست فود یعنی ( مرغ سوخاری ، پیتزا ، برگر و ساندویچ و یا خط جدیدی که توجیح اقتصاد اصلی را دارا باشد) است . به این معنا که نباید در لحظه تصمیم گیری برای ایجاد خطوط اصلی خطوط مکمل بر تصمیم گیری ما تاثیر گذاری بیش از ۱۵ تا ۲۰ درصدی را دارا باشند.
در ادامه :
دیگر بخش های راه اندازی فست فود
آدرس و شماره تماس :
شماره تماس 09194201719
شماره واتس آپ پاسخگویی:
00989194201719
دفتر مرکزی : سعادت آباد، بلوار پاکنژاد ، پایین تر از اتوبان نیایش، نبش کوچه بهاران دوم ساختمان کسرا