https://parsrest.ir/wp-content/uploads/2023/01/خرید-تجهیزات-رستوران.jpg
300
500
majid majidzadeh
https://parsrest.ir/wp-content/uploads/2016/02/PARSRESTLOGOoo.png
majid majidzadeh2023-01-26 11:00:072023-01-23 20:01:34خرید تجهیزات رستوراناصول منو نویسی فست فود
اصول منو نویسی فست فود
اصول منو نویسی فست فود نیز مانند دیگر کانسپت ها اصول بنیادی خاص خود را دارد.
در ادامه به اصول کلی منو نویسی فست فود می پردازیم:
اولین اصل
معرفی فست فود به سه صورت زیر:
- فست فود تک محصولی با یک کانسپت: به عنوان مثال در نظر بگیرید یک فست فود برگری را که فقط به صورت اختصاصی برگر ارایه می دهد.
- فست فود چند محصولی با یک کانسپت : یک فست فودسوخاری محور را در نظر بگیرید که تمامی مشتقات سوخاری اعم از چند تکه، کمبو، ساندویچ، برگر و حتی پیتزا ارایه میدهد.
- فست فودچند محصولی با چند کانسپت: این نوع فست فود ها معمولا چندین نوع خط غذایی مختلف و تخصصی دارند که ارتباطی باهم ندارند.
در مرحله اول باید به مشتری نشان بدهید که جز کدامیک از دستههای بالا هستید.
بسیار دیده می شود که رستوران ها این اصل مهم از اصول منو نویسی فست فود را رعایت نمی کنند در نتیجه مشتری گیج می شود. یا در مواقعی بخشی از منوبیشتر از سایر بخش ها بازدید و سفارش میخورد.
دومین اصل
اصل هم افزایی اجزای منو، به عبارتی اگر قرار هست منوی یک فست فود را طراحی کنیم. باید طعم های هماهنگ را هم در منو قرار دهیم. مثلا سیب زمینی سرخ شده و برگر، قارچ سوخاری و انواع سوخاری ها، ساندویچ های گرم مکمل ساندویچ های سرد و…
به عبارتی از چند جهت باید منو هم افزایی داشته باشد:
- هم افزایی طعم یک غذا: به عنوان مثال برگر و سیب زمینی
- هم افزایی اقلام منو برای افرادی که باهم به رستوران می آیند: مثلا غذای اقتصادی و خاص – ساندویچ گرم و ساندویچ سرد
- هم افزایی محیطی : به عنوان مثال سرو اسنک ها در محیط های تفریحی کنار منوی اصلی
- هم افزایی در فودکورت ها: این مورد با تایید و نظارت مدیریت فود کورت امکانپذیر است. مانند: مکمل بودن نوشیدنی یک غرفه با برندهای مجاور….
سومین اصل
هماهنگی منو ، قیمت، طراحی محیط و بسته بندی سومین اصل از اصول منو نویسی فست فود است. یعنی حس هماهنگی بین بخش های مختلف به مراجع منتقل شود.
چهارمین اصل
انطباق سبک، قیمت، منو،طراحی و… بابازار مخاطب که این امر در منو با مشاوره تخصصی امکان پذیر است.
برای کسب اطلاعات بیشتر از اینجا در خدمتتون هستیم.
بدنیست از اینجا هم توصیه های بین المللی منو فست فود را ببینیم
https://parsrest.ir/wp-content/uploads/2023/01/خرید-تجهیزات-رستوران.jpg
300
500
majid majidzadeh
https://parsrest.ir/wp-content/uploads/2016/02/PARSRESTLOGOoo.png
majid majidzadeh2023-01-26 11:00:072023-01-23 20:01:34خرید تجهیزات رستوران
https://parsrest.ir/wp-content/uploads/2022/12/طراحی-برندینگ-رستوران.jpg
300
500
majid majidzadeh
https://parsrest.ir/wp-content/uploads/2016/02/PARSRESTLOGOoo.png
majid majidzadeh2022-12-15 12:28:502022-12-22 18:03:17طراحی برندینگ رستوران
https://parsrest.ir/wp-content/uploads/2022/11/اصول-منو-نویسی-فست-فود.jpg
300
500
majid majidzadeh
https://parsrest.ir/wp-content/uploads/2016/02/PARSRESTLOGOoo.png
majid majidzadeh2022-11-10 12:30:342022-11-09 02:14:02اصول منو نویسی فست فود
https://parsrest.ir/wp-content/uploads/2022/10/اصول-منو-نویسی-رستوران.jpg
300
500
majid majidzadeh
https://parsrest.ir/wp-content/uploads/2016/02/PARSRESTLOGOoo.png
majid majidzadeh2022-10-27 12:30:532022-10-21 03:53:10اصول منو نویسی رستوران
https://parsrest.ir/wp-content/uploads/2022/10/اصول-منونویسی-کافی-شاپ.jpg
300
500
majid majidzadeh
https://parsrest.ir/wp-content/uploads/2016/02/PARSRESTLOGOoo.png
majid majidzadeh2022-10-20 12:30:382022-10-21 02:34:24اصول منو نویسی کافی شاپ
https://parsrest.ir/wp-content/uploads/2022/10/نکات-طراحی-رستوران-2.jpg
300
500
majid majidzadeh
https://parsrest.ir/wp-content/uploads/2016/02/PARSRESTLOGOoo.png
majid majidzadeh2022-10-13 12:30:572022-10-11 04:33:15نکات طراحی رستورانآدرس و شماره تماس :
شماره تماس 09194201719
شماره واتس آپ پاسخگویی:
00989194201719
دفتر مرکزی : سعادت آباد، بلوار پاکنژاد ، پایین تر از اتوبان نیایش، نبش کوچه بهاران دوم ساختمان کسرا










