طراحی رستوران
طراحی رستوران سنتی

طراحی کافه رستوران

طراحی کافه رستوران یک کانسپت جذاب اما پر از جزییات است!

طراحی رستوران صفر تا صد رو از اینجا مطالعه بفرمایید

به عنوان مثال شما باید بدانید که چند مدل کافه رستوران وجود دارد، برای چه مخاطبانی کافه رستوران طراحی شده است و… برای همین به پاسخ این سوالات اصلی میپردازیم:

چند مدل طراحی کافه رستوران داریم؟

۱- کافه رستوران با محوریت رستوران ایرانی و سرو منو کافه سنتی

۲- کافه رستوران با محوریت رستوران ایرانی و سرو منوی کافه مدرن

۳- کافه رستوران با ماهیت رستوران بین المللی

۴-کافه رستوران با ماهیت یک کافه کامل و قابلیت سرو چند نوع غذا

چند مدل فضای کاربری کافه رستوران داریم؟

۱- فضای خانوادگی و متمایل به رسمی بدون سرو قلیان

۲- فضای قرار های دونفره و تاحدی خانوادگی با سرو قلیان

عموما در طراحی کافه رستوران باید چه اقشاری را مورد هدف قرار دهیم؟

این سوال بسیار کلی است. برای پاسخ به این سوال باید منطقه و فضای تجاری بررسی شود. در بعضی مناطق و سیاست های راه اندازی ، طراحی باید به گونه ای صورت پذیرد که به افراد احساس دنج بودن و حریم خصوصی بدهد. اما در برخی پروژه ها طراح باید با مشاوره تیم راه اندازی اقدام به طراحی فضایی کند همانند فضای رستوران های بین المللی!

چه رنگ هایی در طراحی این نوع رستوران بیشتر مورد تایید هستند؟

ببینید افرادی که به یک کافه رستوران می آیند معمولا در نظر دارند یک وعده غذا میل کنند و سپس از منوی کافه هم بهرمند شوند. در نیتجه با رنگ های خنثی و بعضا سرد باید احساس قرار در مشتری تقویت شود. به عبارتی بیشتر ماندن مشتری یعنی سفارش بیشتر. برخلاف آن برای فست فود هاست که ماندن مشتری در ساعات شلوغی به منزله اشغال فضا و فروش کمتر است.

چرا طراحی رستوران در این نوع کانسپت بسیار مهم است؟

افرادی که به یک کافه رستوران می آیند، عامل فضا برای آنها بسیار تاثیرگذار است. حتی بیشتر از غذا یا نوشیدنی ها… طراحی مناسب و رفتار پرسنل میتواند منجر به وفاداری مشتریان در کافه رستوران شما شود.

اصول منو نویسی رستوران
اصول منو نویسی کافی شاپ
نکات طراحی رستوران
طراحی رستوران بین المللی
طراحی رستوران

پشتیبانی و طراحی سایت اختصاصی توسط کرگدن