طراحی رستوران
طراحی رستوران سنتی

طراحی رستوران بین المللی

طراحی رستوران بین المللی مستلزم درک متناسب از فرهنگ و آداب کشوری است که قرار است کانسپت رستوران ما بشود.و یا اگر قرار است رستورانی با چند سبک بین المللی افتتاح شود، باید نقاط اتصال فرهنگ ها والمان های اقوام مشخص و استفاده شود.

طراحی رستوران صفر تا صد رو از اینجا مطالعه بفرمایید

رستوران بین المللی عموما یک تعریف گسترده است. باید بدانیم چه فضایی و چه مخاطبانی مد نظر ماست. پلن سازی کنیم و اجرا هماهنگ با بخش مهندسی منو انجام گردد:

چند مدل طراحی رستوران بین الملل داریم؟

عموما در ایران رستورانهای بین المللی شامل موارد زیر می شود:

رستوران ایتالیایی : شامل منو پیتزا، پاستا و…

رنگ های سازمانی سبز، قرمز و سفید (پرچم کشورایتالیا)

رستوران های آسیایی: رستوران های چینی، ژاپنی، کره ای. شامل منو های : سوشی، انواع نودلها و…

رنگهای سازمانی قرمز برای چینی ها و گاها ژاپنی ها

رستورانهای عربی : شامل منوهای حمص، تبوله، شاورما و…

رنگ های سازمانی کرم، فیروزه ای و آبی

رستوران ترکی : شامل منو های لحمعجون، دونرها و…

رنگ های سازمانی معمولا قرمز یا زرد

که عملا تمامی این کانسپت های ذک شده در ترکیب با ساختار منو شکل اصلی به خود می گیرد.

درسته که طراحی رستوران بین المللی باید زیر نظر کارشناسان همان کشور انجام شود؟

بله تاحد زیادی ارتباط نزدیک با افراد متخصص در کشورهای مختلف ما را به اصل رستوران ها نزدیک می کند. اما نباید این نکته را فراموش کرد: همراهی یک تیم ایرانی به موفقیت این کانسپت در ایران سرو شکل می بخشد.

در طراحی رستوران بین المللی بیشتر غذامهم است یا فضا؟

برخلاف رستوران های سنتی در این نوع رستوران ها فضا یک عامل کمکی است. عامل اصلی غذا و کیفیت رسپی ها می باشد.

آیا تیم مشاوران پارس توان طراحی و راه اندازی تمامی کانسپت های بین المللی را دارد؟

با توجه به حجم ارتباطات با بخش های گوناگون جهان در زمینه غذا و نوشیدنی و شناخت بازار داخلی بسیار هم صاحب سبک بوده وپیشنهاداتی را ارایه خواهد کرد

چند مورد نمونه های برتر جهانی را اینجا ببینید

تفاوت طراح های مختلف معماری با طراحان متخصص رستوران های بین المللی چیست؟

دو تفاوت عمده دارند:

اول اینکه شناخت فرهنگ ها و عناصر هر کشور پروسه زمانبری است که معمولا طراحان رستوران های بین المللی این تجربیات را پشت سر گذاشته اند

دوم اینکه طراحی رستوران بین المللی نیازمند تعامل تمام و کمال با گروه راه اندازی غذاها بوده و یک موضوع تعاملی مهم بین این دوگروه است.

بررسی کنید ببینید همه بخش های راه اندازی رستوران را میشناسید؟ درقسمت تصمیم به راه اندازی رستوران

خرید تجهیزات رستوران
طراحی برندینگ رستوران
برندسازی رستوران
اصول منو نویسی فست فود
اصول منو نویسی رستوران
اصول منو نویسی کافی شاپ
نکات طراحی رستوران

پشتیبانی و طراحی سایت اختصاصی توسط کرگدن